به گزارش ایرنا، احتمال برگزاری دو جام جهانی فوتبال در هفتادویکمین کنگره فیفا در ماه مه مورد بحث قرار گرفت؛ کنگرهای که در جریان آن پیشنهاد فدراسیون فوتبال عربستان برای انجام مطالعه امکانپذیر بودن این احتمال با ۱۶۶ رای موافق برابر ۲۲ رای مخالف مورد تصویب قرار گرفت.
و حالا براساس گزارش اینساید ورلد فوتبال، فدراسیون فوتبال بنگلادش، مالدیو، نپال و سریلانکا همگی به طور علنی حمایت خود را از پیشنهاد برگزاری دوسالانه جام جهانی فوتبال اعلام کردند.
جام جهانی فوتبال از زمان برگزاری نخستین دوره در سال ۱۹۳۰، همواره چهار سال یک بار برگزار شده است؛ البته بدون در نظر گرفتن وقفه ۱۲ ساله در فاصله سالهای ۱۹۳۸ تا ۱۹۵۰ به دلیل جنگ جهانی دوم.
با این حال، روسای این چهار فدراسیون ملی اعلام کردهاند که این وقفه چهارساله برای برگزاری جام جهانی «خیلی زیاد» است.
هیچکدام از این چهار کشور تاکنون هرگز به جام جهانی راه پیدا نکردهاند.
«آرسن ونگر» رییس بخش توسعه جهانی فوتبال در فیفا یکی از برجستهترین حامیان برگزاری جام جهانی به صورت هر دو سال یک بار است.
در این بیانیه تاکید شده است که کمتر از یک چهارم از فدراسیونهای عضو ایافسی به جام جهانی صعود کرده و بازیکنان، مربیان و مقامات بلندپرواز آسیایی رویای بازی کردن در این تورنمنت بزرگ و جهانی را دارند.
کنفدراسیون فوتبال آفریقا در ماه جولای از این ایده حمایت کرده است. «جیانی اینفانتینو» رییس فدراسیون بینالمللی فوتبال در سال ۲۰۱۹ از احتمال برگزاری دوسالانه جام جهانی فوتبال زنان خبر داد.
باوجود اتهامات فساد و نگرانیهای نقضهای حقوق بشری قطر، این دوره از جام جهانی برای برگزاری در ماه نوامبر و دسامبر سال ۲۰۲۲ در این کشور کوچک حاشیه خلیج فارس برنامهریزی شده است.
فیفا در سال ۲۰۱۸ از گسترش این تورنمنت به ۳۲ تیم خبر داد.
از جام جهانی سال ۲۰۲۶ که به طور مشترک در ایالات متحده آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار خواهد شد، ۴۸ تیم به این تورنمنت وارد خواهند شد و ۱۶ گروه سه تیمی با یکدیگر پیکار کرده و دو تیم نخست هرگروه به مرحله حذفی صعود خواهند کرد.