خزعلی پس از بازدید اظهار داشت: ترجیح دادم در اولین روز کاری خود با توجه به وضعیت کشور در شرایط کرونایی از این بیمارستان بازدید کنم و از پرستارانی که حقیقتا جهاد می کنند تشکر و قدردانی داشته باشم.
وی تصریح کرد: هزینه ای که پرستاران دریافت می کنند هزینه زحمتی که می کشند نیست زیرا آنان جان، مال و خانواده خود را به خطر می اندازد.
وی از بیمارستان مهدیه به عنوان یک مرکز علمی و نخبگانی دانست و افزود: رییس این بیمارستان نیز با حرکت جهادگونه خود این بیمارستان را به خوبی اداره کرده اند و در صدد توسعه آن نیز هستند .
به گزارش امروز شنبه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری جمعه گذشته در این بیمارستان حضور یافته بود و پی از بازدید، ابراز امیدواری کرد که در پشتیبانی از تلاش های زنان پزشک و پرستار، دولت بتواند گام های موثری بردارد.
بیمارستان مهدیه ابتدا در سال ۱۳۴۴ توسط مرحوم محمد مهدی صبوحی به صورت وقفی به شکل درمانگاه فعالیت خود را آغاز کرد و بعد به شکل تک تخصصی زنان و زایمان فعالیت کرد و پس از جذب هیأت علمی مورد نیاز در سال ۱۳۶۶ به صورت مرکز آموزشی و درمانی تا امروز ادامه فعالیت داد.