همدان- ایرنا- «سیدمسعود حسینی» هفته گذشته با ۱۰ رای از مجموع ۱۱ رای ماخوذه اعضای شورای شهر و پس از طی فرآیند بررسی گزینه های موردنظر، به عنوان شصتمین شهردار همدان انتخاب شد،

به گزارش ایرنا، حسینی اهل شهر همدان و دانش آموخته رشته مدیریت دولتی و دانشجوی دکترا در رشته علوم سیاسی است که براساس اطلاعات منتشر شده، وی باید در روزهای آینده از رساله دکترای خود برای اخذ مدرک دفاع کند.

براساس اطلاعات منتشر شده از سوی شورا، حسینی ۲۶ سال سابقه مدیریت در بخش‌های مختلف اقتصادی، سرمایه گذاری، مدیریت سرمایه انسانی و عضویت در کارگروه‌های تخصصی طرح‌های زود بازده، ستاد حوادث غیرمترقبه، ستاد رفع موانع تولید و نیز کارگروه‌های تخصصی پولی و مالی را در کارنامه کاری خود دارد.

شهردار جدید همدان علاوه بر فعالیت‌های اجرایی در حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی؛ عضویت در شورای اجرایی ستاد اربعین و ساماندهی موکب‌های سطح استان و نیز گروه‌های مردمی جهادی با هدف کمک به ساخت مسکن برای مردم مناطق سیل زده را نیز در سوابق کاری و اجرایی خود دارد.

حسینی در تشریح برنامه‌های خود برای مدیریت شهر همدان که در جریان انجام فرآیند بررسی برنامه گزینه‌های موردنظر شورای برای تصدی پست شهرداری همدان ارائه کرد، بر تقویت سرمایه‌های اجتماعی در مسیر جلب رضایت شهروندان تاکید ویژه ای داشت.

به گفته شهردار جدید همدان، یکی از مهمترین دغدغه‌های مدیریت شهری در دوره جدید تقویت و ارتقای سرمایه اجتماعی است و باید تلاش کنیم باور و اعتماد عمومی مردم به ساختار اجرایی افزایش یابد و در این مسیر، شهرداری‌ با توجه به خدمات جامعی که در امور روزمره زندگی مردم دارد، نقش مهمی را ایفا می‌کند.

یکی از مهمترین دغدغه‌های من تقویت و ارتقا سرمایه اجتماعی است و باید تلاش کنیم باور و اعتماد عمومی مردم به ساختار اجرایی افزایش یابد و در این مسیر، شهرداری‌ها با توجه به خدمات جامعی که در امور روزمره زندگی مردم دارند نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

حسینی افزود: ما با برنامه ‌ریزی دقیق و کمی به دنبال ارتقای سطح کیفی زندگی شهروندان هستیم و در دوره جدید با تاکید ویژه بر تقویت سرمایه‌گذاری در شهر به دنبال ایجاد منابع پایدار درآمدی خواهیم بود تا دغدغه‌های اصلی مردم برای رشد و توسعه شهر را برطرف کنیم.

وی اظهار داشت: ایجاد فرصت های شغلی برای جوانان از جمله دغدغه های اصلی مردم است تا بر اساس آن، بتوانند چارچوب زندگی خود را با اطمینان خاطر بیشتری نظم ببخشند که ما هم امیدواریم بتوانیم سهمی در این زمینه را برعهده گرفته و انجام دهیم.

شهردار همدان خاطرنشان کرد: شهر همدان دروازه ورودی به استان‌های غربی کشور است و از این فرصت و موقعیت ویژه جغرافیایی باید برای رشد، پیشرفت و توسعه همه جانبه اقتصادی به خصوص در بحث اشتغال زایی و بهبود اقتصاد شهری استفاده کنیم.

حسینی برنامه های مدیریت خود را با توجه به مسیر پرچالش و دشوار مدیریت شهری در راستای تحقق مطالبات و انتظارات شهروندان، تهیه و تدوین کرده و محور و اولویت شهرداری در این دوره را رفع چالش‌ها ، توسعه و زیباسازی شهر، ارتقای کیفی زندگی شهروندان، ایجاد منابع پایدار درآمدی و رشد اقتصاد شهری قرار داده است.

شهردار جدید همدان همچنین در برنامه مدیریتی خود در حوزه مباحث فرهنگی، اجتماعی و ورزشی نیز با اشاره به فرصت‌ها و تهدیدهای موجود، بر همکاری نهادهای مردمی در این عرصه و جلب مشارکت مردمی برای اجرای موثر طرح ها و فعالیت‌های شهری، «طرح همیار محله» را مورد توجه قرار داده و ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت ویژه مساجد و کانون های فرهنگی این نهاد، آثار مستقیم و غیر مستقیم بخش های مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی بر فرهنگ عمومی شهر را نیز مدنظر قرار داده است.

حسینی در برنامه اجرایی خود همچنین مباحث مالی، سرمایه گذاری و رونق گردشگری با بررسی مسائل موجود در تحقق درآمد پایدار و نیز بودجه ریزی عادلانه و متوازن و برنامه اجرایی برای توسعه کسب و کارهای شهری را نیز مورد توجه و تاکید جدی قرار داده است.

به گفته وی، برخی مشکلات و مسائل موجود در تحقق درآمد پایدار در مدیریت شهری زیرساختی است و در بلند مدت نتیجه می‌دهد و معتقدم اگر در گذشته اقدامات جدی پیرامون منابع درآمد پایدار برای شهر همدان اتخاذ شده بود هم اینک شاهد به ثمر نشستن اهداف این حوزه بودیم.

شهردار همدان با بیان اینکه ظرفیت‌های موجود تا حدودی می‌تواند گره گشای معضلات و چالش‌ها باشد، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال تفکیک و فروش املاک و اراضی شاید در کوتاه مدت پاسخگوی نیازهای مالی شهرداری باشد اما تمرکز بر این موضوع باعث فاصله گرفتن از سیاست گذاری کلان و مدیریت بهینه خواهیم شد.

حسینی، دغدغه ایجاد منابع درآمد پایدار را از مهمترین برنامه‌های خود در مدیریت شهری عنوان کرد و افزود: اتکا به توان و سرمایه عظیم انسانی و منابع فیزیکی شهرداری در اولویت برنامه‌ها و سیاست‌های اجرایی است و باید از این نیروهای متخصص و پرورش یافته در مسیر توسعه شهر بهره مند شد.

شهردار همدان دغدغه ایجاد منابع درآمد پایدار را جزو مهمترین برنامه‌های خود در مدیریت شهری دانست و افزود: اتکا به توان و سرمایه عظیم انسانی و منابع فیزیکی شهرداری در اولویت برنامه‌ها و سیاست‌های اجرایی است و باید از این نیروهای متخصص و پرورش یافته در مسر توسعه شهر بهره مند شد.

وی با رویکرد حمایت از توسعه شهر هوشمند، بر اجرای سریع و دقیق شهرداری الکترونیک در یک افق چهار ساله تاکید کرد و گفت: مسیر مشخص برای الکترونیکی کردن تمامی فرآیندها و خدمات در مدیریت شهری همدان ترسیم شده است.

شهردار همدان همچنین حساسیت در شفافیت و اعتمادسازی با محوریت فعالیت های عمرانی، شهرسازی و حوزه حمل و نقل با رویکرد توسعه کالبدی و تحقق بازآفرینی شهری و رفع چالش‌ها را مورد تاکید قرار داده و بر توجه به توسعه خدمات شهری، محیط زیست و توزیع عادلانه فضای سبز تاکید  می کند.

بازنگری در حوزه مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری و شناسایی راهکارهای اجرایی عدم تخریب باغات در شهر نیز از دیگر برنامه‌های مهم شهردار جدید همدان در حوزه خدمات شهری است.

حسینی با تاکید بر اینکه شهروند محوری باید در دستور کار باشد تا فضا برای ظهور و بروز توانمندی و استعداد نیروهای با تجربه، جوانگرا و تحول خواه در بدنه مدیریت شهرداری فراهم شود، اظهار داشت: معتقدم که با رویکرد تک محوری نمی‌توان مشکلات شهرداری را حل و فصل کرد بلکه باید برای پیشبرد اهداف به طور مرتب باید با برگزاری نشست های مشورتی و جلسات گفتمان محور ، ضمن شناخت دقیق مسایل و چالش ها، برنامه ریزی دقیق، موثر، هدفمند و زمان بندی شده ای را برای موفقیت در مسیر اداره شهر انجام داد.

به گزارش ایرنا، با آغاز فعالیت شورای شهر ششم و با نظر اعضای شورا، «مجید شاکری» به عنوان سرپرست شهرداری همدان انتخاب شد، پیش از آن «عباس صوفی» مدیریت شهر همدان را برعهده داشت.

شورای اسلامی شهر همدان دارای ۱۱ عضو اصلی و هفت عضو علی البدل دارد، در جلسه بررسی گزینه های مورد نظر برای انتخاب شهردار، حسینی با کسب ۱۰ رای از مجموع ۱۱ رای اعضای شورای اسلامی شهر همدان، به عنوان شهردار مرکز استان انتخاب شد.

شهرداری همدان دارای پنج منطقه مدیریت شهری است.