فرجام سمیعی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: این میزان خسارت به مجموعه هتلها، هتلآپارتمانها، مسافرخانهها، اقامتگاههای بومگردی، مهمانپذیرها، سفرهخانههای سنتی، دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری، سرمایههای گردشگری، راهنمایان گردشگری، مجتمعهای پذیرایی و بینراهی و موسسات و مراکز آموزشی گردشگری استان وارد شده است.
وی افزود: در این مدت همچنین ۵۲۱ نفر در صنعت گردشگری استان به دلیل شیوع ویروس کرونا و فعال نبودن کسب و کارهای گردشگری، کار خود را از دست دادهاند.
سمیعی تصریح کرد: از مجموع خسارتهای وارد شده به تاسیسات و صنعت گردشگری استان در دوران شیوع ویروس کرونا سه هزار و ۸۵۲ میلیارد ریال مربوط به مراکز اقامتی، ۳۴۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال مختص مراکز پذیرایی تفریحی بینراهی، یکهزار و ۴۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال مرتبط با دفاتر خدمات مسافرتی گردشگری، ۵۷ میلیارد ریال در حوزه راهنمایان گردشگری و ۱۵ میلیارد ریال در بخش مؤسسات آموزشی گردشگری است.
وی یادآور شد: ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری برای جبران بخشی از خسارتهای وارد شده به تاسیسات و صنعت گردشگری این استان بر اثر شیوع ویروس کرونا شرایطی مانند ارائه کمکهای تسهیلاتی و برخی از بخششها، معافیتها و استمهال دیون، تنفس ۶ ماهه برای پرداخت ۲۳ درصد حق بیمه کارفرمایان از سوی مراکز تأمین اجتماعی، معرفی به بانکهای عامل بهمنظور پرداخت وامهای بلندمدت و تخصیص منابع مالی مختلف را انجام داده است.
سمیعی اظهار داشت: امیدواریم پس از انجام واکسیناسیون عمومی علیه ویروس کرونا و بازگشت کشور، وضعیت حوزه گردشگری به روال عادی برگردد.
به گزارش ایرنا، از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا ۱۳ شهریورماه، ۱۹۸ هزار و ۷۲۷ مورد نمونهگیری تست مولکولی تشخیص ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری انجام شده که براساس آن ۷۱ هزار و ۶۶۵ بیمار مبتلا به بیماری کووید ۱۹ شناسایی شده است.
ظرفیت تمامی تختهای بیمارستانی ویژه بیماران کرونایی چهارمحال و بختیاری که حدود ۷۰ درصد ظرفیت تختهای بیمارستانی استان را شامل میشود، تکمیل و بیمارستان صحرایی در شهرستانهای شهرکرد و فارسان برای خدماترسانی به بیماران برپا شده است.
براساس آخرین رنگبندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تمامی ۱۰ شهرستان چهارمحال و بختیاری در وضعیت قرمز (خیلی پُرخطر) شیوع ویروس کرونا قرار دارد.