به گزارش ایرنا، خالد جعفری شامگاه یکشنبه در جلسه کمیته بررسی اعتبارات مرحله پنج تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و هماهنگی پرداخت اعتبارات مشاغل خانگی، اظهار داشت: اعتبارات اشتغال پایدار روستایی و مشاغل خانگی فرصت ارزشمندی برای اشتغالزایی در استان است لذا باید در پرداخت آن تسریع شود.
وی با اشاره به اینکه عدم تکمیل پرونده طرح های معرفی شده به بانک ها توسط متقاضیان، موجب از دست رفتن فرصت و عدم جذب این اعتبارات می شود، افزود: برای تحقق جذب حداکثری اعتبارات تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و جلوگیری از اتلاف وقت، باید پرونده های ناقص حذف و طرح های جدید به جای آنها به بانک های عامل معرفی شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندارکردستان اضافه کرد: اعتبارات اشتغال پایدار روستایی به طرح هایی که در روستاهای حریم شهرها و خارج از محدوده شهرک های صنعتی اجرا شوند، تعلق می گیرد.
جعفری با اعلام اینکه سهم امسال استان از این اعتبارات ۳۳۶ میلیارد ریال بوده و سهمیه بندی آن شهرستانی است،گفت: اگرچه اختیار این اعتبارات با فرمانداران است اما وظیفه ادارات استانی کماکان مهم است و باید ادارات شهرستانی خود را فعال تر کنند.
وی صنایع دستی را در جذب اعتبارات مشاغل خانگی، دارای پتانسیل بسیار مطلوب خواند و افزود: این اعتبارات می تواند در ایجاد اشتغال در استان بسیار موثر باشد مشروط بر آنکه به درستی پرداخت شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان اظهار داشت: یکی از دلایلی که موجب عدم موفقیت مشاغل خانگی می شود، نبود بازار است که این مهم نیز برای پشتیبان ها تعریف شده و امیدواریم زمینه رونق این کسب و کارها را فراهم کند.
جعفری با اشاره به برنامه های وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی دولت سیزدهم برای حمایت از مشاغل خانگی، گفت: در دولت جدید باید به برنامه های اشتغال، بهای بیشتری داده شود و باید زمینه ای فراهم کنیم تا این فرصت ها، اشتغالزایی بیشتری برای استان به دنبال داشته باشد.