به گزارش ایرنا، تارنمای شبکهای بی سی امروز خبر داد که در سراسر آمریکا تنها ۲ هزار مورد ابتلا به این سویه دیده شده و در حالیکه مقامهای بهداشتی آن را بهدقت زیر نظر دارند، انتظار نمیرود که مانند سویه دلتا تبدیل به سویه غالب ویروس کرونا شود.
اکنون ۹۹ درصد بیماران آمریکایی مبتلا به کووید با سویه دلتای ویروس درگیر شدهاند.
«مو» یکی دیگر از سویههای ویروس کروناست که از کلمبیا نشأت گرفته و نخستین بار در ژانویه ۲۰۲۱ کشف شد. سازمان جهانی بهداشت به تازگی این سویه را به فهرست سویه های قابل توجه خود اضافه کرد. با این حال، هنوز مشخص نیست که مو چه قدر قابل انتقال بوده یا در برابر واکسن ها مقاوم است یا خیر.
پیشبینی میشود که تا سه هفته دیگر موج اخیر بیماری کووید در آمریکا به قله رسیده و پیش از پائیز و تعطیلات زمستانی دچار افول شود.
در پی گسترش سویه دلتا در حال حاضر روزانه بیش از یک هزار و ۵۰۰ آمریکایی جان خود را از دست داده و مرگومیر ناشی از کووید در هفتههای اخیر به طور پیوسته افزایش یافته و پس از سقوط به کمترین میزان در اوایل ژوئیه (اواسط تیر)، در پی ظهور سویه دلتا، حالا از یک هزار و ۵۰۰ نفر در روز فراتر رفته است.
آنچه در مورد چهارمین موج همهگیری در آمریکا متفاوت از پیش است، نرخ روزافزون واکسیناسیون و ایمنی طبیعی است که رابطه میان ابتلا و مرگومیر را در بسیاری از مناطق از بین برده است.
گر چه شمار روزانه مبتلایان جدید تقریباً در هر نقطه از این کشور در حال افزایش است اما تنها در برخی مناطق که بیشتر شامل ایالتهای جنوبی با کمترین نرخ واکسیناسیون میشود، مرگومیر افزایش یافته است.
بر اساس آخرین آمار منتشر شده تا به امروز بیش از ۴۰ میلیون و ۸۰۵ هزار نفر در آمریکا به کووید-۱۹ مبتلا شده و از این میان بالغ بر ۶۶۶ هزار نفر جان خود را از دست دادهاند.