ریبوار علی پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: متقاضیان داربستی کردن باغ های انگور با مراجعه به اداره جهاد کشاورزی شهرستان برای دریافت تسهیلات اقدام به تشکیل پرونده کنند.
وی افزود: کارشناسان ادارات جهاد کشاورزی با مراجعه به باغ های متقاضیان در صورتی که نیاز به ایجاد داربست در تاکستان را بر اساس ارقام و نوع انگور و وضعیت آبیاری تایید کنند از طرف مالکان این باغ ها برای دریافت تسهیلات مورد نیاز اقدام میشود.
مدیر جهاد کشاورزی سردشت اظهار داشن: این تسهیلات دارای تنفس ۲ ساله، با بازپرداخت هشت ساله و سود ۱۴ تا ۱۵ درصدی است که برای هر هکتار حدود ۵۰۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
علی پور با بیان اینکه سردشت یکی از قطبهای مهم تولید انگور سیاه در آذربایجانغربی است، اضافه کرد: امسال بیش از ۵۰ هزار تن انگور سیاه از تاکستانهای این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف میشود.
وی افزود: با توجه به شرایط خاص آب و هوایی این شهرستان و استفاده نکردن باغداران از کود و سم برای پرورش انگور سیاه، محصول تولیدی در این شهرستان به طور کامل ارگانیک است.
وی با اشاره به اینکه انگور سیاه سردشت علاوه بر خرید واحدهای تولید کنسانتره به صورت تازهخوری نیز مصرف میشود، گفت: همچنین امسال علاوه بر انگور سیاه ۷۰۰ تا ۸۰۰ تُن سماق نیز از سطح بیش از هزار هکتار برداشت خواهد که به علت کاهش بارش برف و بارندگی کمتر از یک تن از هر هکتار پیش بینی شده است.
شهرستان مرزی سردشت با جمعیت ۱۲۰ هزار نفری در جنوب آذربایجان غربی و در جوار مرزهای عراق واقع شده است.