به گزارش ایرنا، روابط عمومی شرکت آب منطقهای اصفهان روز دوشنبه به نقل از محمود چیتیان، ظرفیت آب چاههای مورد اشاره را ۴۲ هزار مترمکعب اعلام کرد.
وی با اشاره به اینکه چاهها در مجموعه باغ ویلاها قرار داشت، ادامه داد: برَغم تمام مشکلات با هماهنگی و همراهی مراجع قضایی و انتظامی، مسلوب المنفعه کردن چاه های غیرمجاز در دستور کار شرکت آب منطقهای اصفهان است و امیدواریم از این طریق در وضعیت منابع آب استان بهبود حاصل شود.
سرپرست معاونت حفاظت و بهره برداری آب منطقهای اصفهان خاطرنشان کرد: از راهکارهای عملی برای حفظ منابع آب موجود و کمک به بهبود وضعیت آبخوانها، اجرای طرح ملی احیا و تعادل بخشی منابع آب است که این شرکت با جدیت در این مسیر حرکت می کند.
چیتیان گفت: سامانه تلفنی ۳۸۴۸ یگان حفاظت شرکت آب منطقه ای بصورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشهای مردمی در باره حفر چاه های غیر مجاز و هرگونه تخلفات مرتبط با آب است.
به گزارش ایرنا، حفر چاه آب در این استان بدلیل خشکی زاینده رود بشدت افزایش یافته بطوریکه تاکنون افزون بر ۱۰ هزار حلقه چاه غیرمجاز فعال شناسایی شده است.
سالانه سه میلیارد و ۶۷۰ میلیون مترمکعب از آبهای زیرزمینی و چاههای این استان بصورت مجاز و غیرمجاز استخراج میشود.
۳.۳ میلیارد مترمکعب از این میزان را چاههای مجاز استان از دل زمین بیرون میکشند و ۳۷۰ میلیون متر مکعب نیز مربوط به چاههای غیرمجاز است.