علی اکبر قارزی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای تولید این مقدار گوشت مرغ ۸۹۴ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری شهرستان جوین انجام شده است.
وی ادامه داد: میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری جوین در نیمه نخست سال گذشته ۳۶۷ هزار قطعه و گوشت مرغ تولیدی ۷۴۰ هزار کیلوگرم بود.
مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: تامین نهادهای طیور با هدف حمایت از تولیدکنندگان یکی از عوامل افزایش تولیدمرغ در این شهرستان بوده است.
قارزی افزود: مدت هر دوره جوجهریزی ۶۰ تا ۷۰ روز است که مجوز جوجهریزی برای واحدهای مرغداری در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفتن فاصله زمانی بین ۲ دوره جوجهریزی، صادر میشود.
۱۶ واحد مرغداری گوشتی در شهرستان جوین فعال است.
وسعت زمینهای باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، پیاز، انگور و پسته است. این شهرستان ۱۲ هزار بهره بردار در بخش های کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.
جوین در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.