به گزارش ایرنا از وزارت ورزش و جوانان، سید حمید سجادی، در دیدار امروز (دوشنبه ۱۵ شهریور) با ورزشکاران مدال آور المپیک در خانه ملت ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات و حمایت های مجلس شورای اسلامی از این وزارتخانه و ورزشکاران گفت: امروز توفیقات ما در حوزه های مختلف ورزشی نماد پیشرفت در کشور شده و ما می خواهیم این نمادها ارتقای بیشتری پیدا کنند.
وی ادامه داد: ما از مجلس می خواهیم که در زمان بررسی و تصویب بودجه، سهم بیشتری نسبت به دوره های گذشته برای وزارت ورزش و جوانان در نظر بگیرد. اتفاقات مهمی در عرصه ورزشی مورد انتظار است، مدال آوران عزیز کشورمان که از دوره قهرمانی خارج می شوند، درگیر تامین مخارج زندگی و معیشتی خود می شوند و این موضوع به یکی از دغدغه های مهم تبدیل شده است.
وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: امروز این پهلوانان نگران تامین معیشت، حفظ آبروی خانواده و آینده فرزندان خود هستند و امیدواریم بتوانیم با برنامه ریزی درست، مشکلات این عزیزان را حل کنیم.
وی با بیان اینکه توسعه زیرساخت های ورزشی، امروز پیشرفت بسیاری داشته اظهار داشت: تعداد اماکن ورزشی با توجه به علاقمندی مردم به ورزش کافی نیست که باید در این باره با اندیشه زمینه توسعه زیر ساخت های ورزشی را مهیا کنیم.
وی در ادامه بیان کرد: حداقل ۳ مترمربع استاندارد زیرساخت های ورزشی در دنیا است که اگر می خواهیم به این رقم نزدیک شویم، باید بیشتر به ورزش توجه کنیم.
این عضو کابینه دولت سیزدهم با تاکید بر اینکه امروز در دنیا با توجه به ورزش همگانی، هزینه های درمانی خود را کاهش می دهند، اظهار کرد: نسبت ورزش به کاهش هزینه ها، یک به سه است، یعنی در بسیاری از کشورها مانند استرالیا و کانادا به ازای هزینه کرد یک دلار برای ورزش، ۳ دلار صرفه جویی می کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه برنامه ریزی در جهت توسعه ورزش همگانی موجب افزایش روحیه نشاط و شادابی در میان مردم می شود اظهار داشت: سیاستگذاری دراین راستاموجب کارآفرینی و ایجاد مشاغل خواهد بود، به طور مثال با توسعه صنعت سوارکاری ۶۲ شغل ایجاد می شود.
سجادی ضمن قدردانی از تلاش های ورزشکاران کشورمان در بازی های المپیک بیان کرد: کاروان اعزامی به توکیو مدال آوری خوبی داشتند و امیدواریم این بارقه های امید در بازی های المپیک فرانسه به دستاوردهای قهرمانی بیشتری تبدیل شود.
وی در خصوص دستاورد ورزشکاران معلول و جانباز کشورمان در بازی های پارالمپیک تصریح کرد: در این دوره از بازی ها کاروان اعزامی از ابعاد مختلف با دوره های قبل تمایز داشت، مجموع مدال های کسب شده که در سه دوره گذشته جمعاً ۲۴ عدد بود، نام کاروان اعزامی که به نام شهید سلیمانی مزین شده بود و کیفیت مدالها و رکورد شکنی ها که باید این موضوعات مورد توجه قرار بگیرد.
براساس این گزارش سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک نیز در این دیدار ضمن تشکر از مجلس برای ارائه نقدهای سازنده به منظور کمک به عرصه ورزش کشور گفت: اولین اتفاق در ورزش کشور که قابل تحسین است، ایجاد ساختار جدید و اجماع سازی تمام نهادها و دوری از حاشیه ها بود.
وی ادامه داد: همه نهادها با اجماع سازی و همگرایی حداکثری، مسیر توسعه را پیش گرفتند و از حاشیه به شدت پرهیز کردند، حتی یک دقیقه از وقت خود را صرف حواشی نکرده و تنها همگرایی را برای خود یک ضرورت دانستند.
رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: محور مدیریت ورزش کشور، وزارت ورزش و جوانان بوده و همگی ما در حوزه های مختلف ورزشی در کنار وزیر آن قرار داریم.
صالحی امیری گفت: سهم بانوان ما در این دوره از بازی های المپیکی افزایش داشت و تجربه نشان داده که دختران ما انگیزه بسیار زیادی برای حضور در عرصه های ورزشی دارند و آنها همچون ادوار گذشته با رعایت شئونات در بازی های المپیکی و پارالمپیکی شرکت کرده و مدال آوری کردند، ما هر جا به بانوان میدان دادیم، آنها درخشیدند.
رئیس کمیته ملی المپیک تاکید کرد: ۱۰ کشور برتر رقابت های المپیک در حقیقت همان ۱۰ کشور برتر اقتصادی هستند و این موضوع بیانگر آن است این کشورها با سرمایه گذاری در عرصه های ورزشی توانسته اند به موفقیت های زیادی دست پیدا کنند. ما نیز باید با برنامه ریزی در این حوزه، ضعف ها را جبران و به موفقیت های بیشتری دست یابیم.