بر اساس داده های دانشگاه جان هاپکینز دانشگاه شمار مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ در آمریکا از مرز ۴۰ میلیون نفر عبور کرده است.
به گزارش پایگاه خبری هیل، بر اساس داده های این دانشگاه، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا روزانه بیش از ۳۰۰ درصد افزایش یافته و مرگ و میر روزانه نیز بیش از دو برابر شده است.
همچنین بر اساس داده های وزارت بهداشت، روند بستری بیماران بد حال نسبت به سال گذشته، ۱۵۸ درصد افزایش داشته است.
روزنامه نیویورک تایمز نیز گزارش داد بیشتر روزها، بیش از یک هزار و ۵۰۰ آمریکایی قربانی ویروس کرونا می شوند که اگرچه این آمار کمتر از دوران اوج همه گیری کرونا در زمستان بوده اما نسبت به تابستان سال گذشته به مراتب بالاتر است.
بر اساس این گزارش، پیشرفتهای چشمگیری در ایالت های جنوبی مشاهده میشود، اما مناطق دیگر در بحبوحه شیوع فزاینده قرار دارند و قرار است میلیون ها دانش آموز به مدارس برگردند که عده زیادی از آنها برای اولین بار از ماه مارس ۲۰۲۰ به مدرسه می روند.
واکسن ها در پیشگیری از ابتلای شدید و مرگ موثر هستند اما ۴۷ درصد از آمریکایی ها به طور کامل واکسینه نشده اند.
بر اساس این گزارش، مقامات بهداشتی می گویند اکثر بیمارانی که در بیمارستان بستری هستند، واکسینه نشده اند و این افراد واکسینه نشده هستند که موج فعلی را تحریک می کنند و بر سیستم مراقبت های بهداشتی فشار وارد می کنند.
اگرچه این رسانه آمریکایی مدعی شده نرخ واکسیناسیون در حال افزایش است، اما تعطیلی آخر این هفته در آمریکا (روز کارگر) شباهت چندانی با "روز یادبود" ندارد ، زمانی که آمریکا به طور متوسط روزانه کمتر از ۲۵ هزار مورد ابتلا به کرونا داشت اما امروز با بیش از۱۶۰ هزار مورد ابتلا در روز و حدود ۱۰۰ هزار بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های سراسر کشور، مواجه بوده که شبیه سال ۲۰۲۰ است.
شبکه خبری سی.بی.اس. نیوز نیز در گزارشی از افزایش ۱۳۱ درصدی میانگین روزانه مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ در آمریکا طی ماه گذشته خبر داد و نوشت: این در حالی است که تا چندی پیش تصور میشد کشور به زودی از همه گیری کرونا رهایی مییابد.
براساس دادههای ارائه شده از سوی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا (CDC)، شمار بستریشدگان کوویدی در دوم سپتامبر (۸ شهریور) ۸۹ هزار و ۹۱۶ نفر اعلام شد، در حالیکه در ۳۰ ژانویه (۱۰ بهمن)، این آمار ۸۹ هزار و ۶۵۷ نفر ثبت شده بود. دادههای این نهاد فدرال همچنین حاکی از افزایش ۱۳۱ درصدی مرگ و میر کرونایی در ماه گذشته است.
دکتر آنتونی فائوچی رئیس مؤسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی و عضو کارگروه مقابله با کرونای کاخ سفید در گفت و گو با سی.بی.اس نیوز گفت: تمام دادههایی که ما اکنون جمعآوری میکنیم هیچ اطلاعات قطعی در مورد اینکه سویه دلتا در کودکان شدیدتر است یا نه به ما نمیدهد.
شبکه ای بی سی نیوز نیز گزارش داد پیشبینی میشود که تا سه هفته دیگر موج اخیر بیماری کووید در آمریکا به قله رسیده و پیش از پائیز و تعطیلات زمستانی دچار افول شود.
همزمان دولت بایدن قصد دارد از تاریخ ۲۰ سپتامبر (۲۹ شهریور) تزریق دُز سوم واکسن کرونا را در صورت تایید سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) آغاز کند.
بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، کشورهای ثروتمند یک میلیارد و ۲۰۰ هزار دز واکسن اضافی ذخیره دارند که بیشتر از نیاز آنها است.