محمد قلندری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این بازرسی ها ۶۹ فقره پرونده تخلف صنفی به ارزش ۲۴ میلیارد و ۷۸۳ میلیون ریال تشکیل و به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
وی اضافه کرد: در این مدت تعداد سه فقره پرونده احتکار روغن و برنج نیز به ارزش ۳۲۹ میلیون ریال و ۶ فقره پرونده مرغ زنده به ارزش ۶ میلیارد ریال و یک فقره پرونده احتکار سیمان به ارزش ۱۶ میلیون ریال تشکیل و جهت رسیدگی بیشتر به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شده است.
وی ادامه داد: در راستای نظارت شبانه روزی بازرسان این اداره بر نحوه عملکرد و توزیع مرغ برای کشتارگاه های شهرستان مطابق مصوبات ستاد تنظیم بازار از سوی مرغداری های این شهرستان نیز با ۱۰ واحد مرغداری مطابق قانون برخورد شد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نقده گفت: برای ۱۰ واحد مرغداری که از عرضه بیش از ۵۸ تن مرغ به کشتارگاه ها جهت تأمین گوشت مرغ مورد نیاز بازار امتناء کرده بودند ۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی به ارزش ۱۱ میلیارد ریال تشکیل و جهت رسیدگی به مراجع ذیصلاح ارجاع شده است.
قلندری با بیان اینکه از اول امسال تعداد ۲۶۲ فقره پروانه کسب برای راه اندازی واحدهای صنفی جدید در شهرستان نقده نیز صادر شده است افزود: در حال حاضر تعداد پنج هزار و ۲۳۲ واحد صنفی و با اشتغالزایی مستقیم برای ۱۳ هزار نفر در این شهرستان در حال فعالیت می باشند.
وی اضافه کرد: مردم عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی واحدهای صنفی و غیر صنفی را از طریق سامانه شبانه روزی ۱۲۴ و یا بصورت مراجعه حضوری با ما در میان بگذارند تا در اولین فرصت مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.
آذربایجانغربی از نظر صنعتی یکی از استان های کم برخوردار کشور به شمار می رود.