تهران- ایرنا- نمایندگان مخالف کابینه رژیم صهیونیستی در کنست (مجلس) خواستار برکناری وزیر امنیت داخلی این رژیم شدند.

به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی «ارم نیوز» امارات،  روز سه‌شنبه به نقل از پایگاه خبری «سروغیم» (srugim) رژیم صهیونیستی نوشت که در پی فرار ۶ اسیر فلسطینی از زندان «جلبوع» نمایندگان مخالف کابینه این رژیم در کنست در اظهاراتی شدید اللحن، خواستار برکناری «عومیر بارلیو» وزیر امنیت داخلی این رژیم شدند.  

به نوشته این رسانه عبری زبان، این مخالفان معتقدند که فرار ۶ اسیر فلسطینی از طریق حفر تونلی از داخل سلول خود تا خارج از دیوارهای زندان، در نتیجه غفلت جدی، تسلیم در برابر خواسته زندانیان و شرایطی که اجازه می‌دهد زندانیان مخفی کاری کنند، بوده است.  

«ایتامار بن غفیر» از نمایندگان کنست و رئیس حزب «اوتزما یهودیت» خواستار اسعتفای وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی شده است.  

سروغیم به نقل از «بن غفیر» ادعا کرد که در اختیار قرار داشتن شرایط و تسهیلات خوب زندان در اختیار افرادی که وی آنها را خرابکار توصیف کرد، موجب فرار این افراد شده و از آنچه او «تسلیم شدن مقامات رژیم اسرائیل به خواسته زندانیان از ترس حملات حماس» برشمرد، انتقاد کرد. 

وی افزود که همه اینها برای فرار از زندان رژیم اسرائیل مورد استفاده قرار گرفته است.  

این نماینده مجلس رژیم صهیونیستی افزود: عومیر بارلیو وزیر امنیت داخلی این رژیم باید از این شکست درس بگیرد و استعفای خود را اعلام کند.  

وی اظهار کرد: شرایط زندگی اسرای فلسطینی باید از مدت‌ها پیش محدود می‌شد تا مساله فرار زندانیان و تشدید این شرایط (امنیت در سرزمین‌های اشغالی) اکنون وجود نداشت. 

رئیس حزب نژادپرست «اوتزما یهودیت» در ادامه از فلسطینی‌هایی که برای مقابله با جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم خود و آزادی سرزمینشان تلاش می‌کنند به عنوان تروریست نام برد و گفت: برای اجرای این امر و جلوگیری از تکرار چنین حادثه تحقیرآمیزی باید قانونی که من پیشنهاد داده بودم و اعدام تروریست‌ها را پیش بینی کرده است، حفظ می‌شد؛ آن زمان، آن‌ها فرار نمی‌کردند. 

از سوی دیگر؛ در حالی که زندان‌های رژیم صهیونیستی تحت تدابیر شدید امنیتی قرار دارد و در این زندان‌ها بدترین رفتارها با اسرای فلسطینی انجام می‌شود، «بزالل اسموتریچ» نماینده حزب «صهیونیسم مذهبی» ادعا کرد؛ چنانچه شرایط شدید زندان کاهش نیافته بود تا اسرای فلسطینی از آن لذت ببرند، فرار اتفاق نمی‌افتاد.  

وی بدون در نظر گرفتن توانایی رزمندگان مقاوم فلسطینی در برابر رژیم اشغالگر قدس، در اظهارات خلاف وقع گفت: آن‌ها (اسیران فلسطینی) از آزادی کامل حرکت برخوردارند تا آنچه را که می‌خواهند در دیوارهای زندان انجام دهند و اصلی‌ترین درس که باید از فرار ۶ اسیر فلسطینی گرفت، این است که شرایط زندگی در داخل زندان تشدید و اقدامات کنترلی شدیدی بر آنچه در داخل [ زندان ] اتفاق می‌افتد، وضع شود.  

همچنین «میکال والدگر»  نماینده همین حزب،  فرار ۶ اسیر فلسطینی از زندان‌های رژیم را اتفاقی بسیار جدی و خطرناک دانست و خواستار بررسی عمیق این موضوع، درس گرفتن و فکر کردن به مسیر جدیدی درباره استقلال اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم اسرائیل شد. 

پنج اسیر فلسطینی وابسته به جنبش جهاد اسلامی و یک اسیر دیگر وابسته به جنبش فتح که به حبس طولانی مدت محکوم بودند، ساعت یک بامداد روز دوشنبه (۱۵ شهریور) موفق شدند از زندان «جلبوع» در شمال فلسطین اشغالی که از مهمترین زندان‌های امنیتی رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود و تحت تدابیر شدید امنیتی قرار دارد، فرار کنند. 

فرار ۶ اسیر فلسطینی از زندان فوق امنیتی رژیم صهیونیستی از طریق حفر تونل، بیش از پیش وجود حفره‌های بزرگ امنیتی اسرائیل را اثبات کرد و نشان داد که این حفره‌ها عمیق‌تر هم شده است. 

در پی این رویداد کم سابقه که یک شکست سنگین امنیتی را برای اسرائیل رقم زد، تدابیر امنیتی در سایر زندان‌های رژیم صهیونیستی افزایش یافت و وزارت امنیت داخلی رژیم دستور داد که بیش از ۴۰۰ زندانی فلسطینی دیگر از زندان جلبوع به زندان‌های دیگر منتقل شوند. 

جنبش‌های مختلف فلسطینی اعم از فتح، حماس و جهاد اسلامی فرار اسرا را «رویدادی مبارک» نامیده و آن را شادباش گفتند و بسیاری از فلسطینی‌ها نیز در شهرهای مختلف کرانه باختری و نوار غزه به خیابان آمدند و با توزیع شیرینی و به صدا درآوردن بوق ماشین‌ها، ابراز خوشحالی کردند.