طاهره چنگیز روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه واکسن سینوفارم برای مادران باردار تایید شده است، گفت: در ماههای اخیر ابتلا به کرونا و فوت زنان باردار افزایش یافته و اعلام شده است که بانوان پس از هفته دوازدهم بارداری برای دریافت واکسن مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه به پزشکان زنان و مامایی اعلام شده است که زنان باردار را به دریافت واکسن تشویق کنند افزود: مراکز واکسیناسیون مادران باردار جداگانه و اختصاصی در نظر گرفته شده و در این زمینه با سازمان نظام پزشکی،انجمن مادران باردار و گروه زنان هماهنگی شده است.
چنگیز در ادامه با اشاره به اینکه استان اصفهان در موج پنجم کرونا به ثبات نسبی رسیده است، اظهار داشت: البته وضعیت بیماری در برخی شهرستانها ثابت و برخی در حال افزایش تا اوج است به نحوی که وضعیت فلاورجان،نجف آباد و فریدون شهر همچنان نگران کننده است.
وی با اشاره به جدول منتشر شده در فضای مجازی و رتبه پایین اصفهان در واکسیناسیون گفت: این جدول توسط وزارت بهداشت تکذیب و جعلی گزارش شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: وضعیت اصفهان نسبت به جمعیت در زمینه دریافت نوبت دوم واکسن قابل قبول است و این استان برای نوبت نخست کمبود داشته است.
چنگیز با اشاره به درمان بیماران کرونایی نیز گفت: هم اینک ۶۷ بیمارستان دولتی و ۴ درصد بیمارستانهای نظامی و۱۳ درصد بیمارستانهای تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی و ۱۶ درصد خیریه ها در اختیار بیماران کرونایی است که باید از مشارکت همه بیمارستانها قدردانی کرد.
وی تصریح کرد: تا ۱۵ شهریور یک میلیون و ۷۵۵ هزار نفر در اصفهان واکسن تزریق کرده اند که یک میلیون و ۱۰۶ هزار نفر نوبت نخست و ۶۴۹ هزار نفر نوبت دوم بوده اند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تاکید کرد: گروهی از مردم پیامک واکسن را دریافت نمیکنند و باید در این زمینه از طبقه کارگر،زنان خانهدار و گروههای در معرض مراقبت و آنان را به دریافت واکسن دعوت کرد.
وی دلیل کم شدن ظرفیت واکسیناسیون در سایت سلامت را نا همخوانی واکسن دریافتی و افراد فراخوان شده عنوان کرد و افزود: عده زیادی بر اساس پیامک به مراکز واکسیناسیون مراجعه میکردند اما واکسن موجود نبود.
هم اینک سه هزار و ۳۱۴ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اصفهان به جز کاشان و آران و بیدگل بستری هستند که از این تعداد ۴۶۷ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه نگهداری میشوند.