اصفهان-ایرنا- متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در هفته اول ابتلا به کرونا از غذاهایی که راحت هضم می‌شوند، انواع سوپ‌هایی که از گوشت سفید مثل مرغ، ماهی، کبک، بوقلمون و بلدرچین و سبزیجات تازه پخته شده استفاده کنید.

دکتر امیر منصور علوی در خصوص تغذیه و کرونا گفت: در هفته اول ابتلا به کرونا توصیه می‌شود از مواد غذایی پروتئین‌دار مثل گوشت‌های سفید که عامل تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود، استفاده شود و از مصرف غذاهای سنگین مثل فست فودها و غذاهای پرچرب در این هفته پرهیز شود.
او افزود: مصرف ویتامین سی و دی و مواد غذایی که حاوی این ویتامین‌هاست استفاده و در برنامه غذایی گنجانده شود.

خبرنگار: عاطفه قلع ریز ، تدوین: عاطفه جعفری نژاد