به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، امروزه یکی از شاخصههای توسعه یافتگی کشورها میزان دسترسی مردمان آن به برق است و هرچه این شاخص بیشتر باشد توسعه بهتری رخ خواهد داد.
علاوه بر آن برق امروزه به یکی از ضروریترین نیازهای زندگی انسان تبدیل شده و زندگی بدون برق مشکلات متعددی به همراه دارد زیرا که اکنون بیشترین میزان وابستگی زندگی به برق است.
آمارهای رسمی منتشره نشان میدهد تعداد مشترکان برق ایران که پارسال ۳۷ میلیون و ۶۵۱ مشترک بودند با رشد ۳۴۷ هزارنفری تا پایان تیرماه به رقم ۳۷ میلیون و ۹۹۸ هزار رسید که البته تا پایان امسال شمار آنها افزایش بیشتری می یابد.
از میان تعداد کل مشترکان، ۳۰ میلیون و ۳۹۱ هزار مشترک خانگی هستند و نسبت به پارسال که ۳۰ میلیون و ۱۸۱ هزار بودند با رشد ۲۱۰ هزار نفری روبرو شدهاند.
مشترکان عمومی صنعت برق نیز که پارسال یک میلیون و ۷۸۹ هزار مشترک بود تا پایان تیرماه امسال با رشد ۴۹ هزار عددی به یک میلیون ۸۳۸ هزار مشترک افزایش یافت.
بخش کشاورزی کشورمان پارسال ۴۸۱ هزار مشترک برق داشت که این عدد با رشد ۹ هزار عددی تا پایان تیرماه به ۴۹۰ هزار مشترک رسید.
جالب توجه آنکه مشترکان بخش صنعت ایران که پارسال ۲۶۲ هزار مشترک بودند تا پایان تیرماه امسال همان رقم مانده و تغییری نکرده است.
اما مشترکان تجاری کشور با رشد همراه شدهاند به گونهای که تعداد آنها پارسال چهارمیلیون و ۹۳۸ هزار مشترک بود که تا پایان تیرماه تعداد ۷۹ هزار مشترک اضافه شده و به عدد پنج میلیون و ۱۷ هزار مشترک رسید.
این میزان مشترک برق درحالی است که توان تولید نیروگاه های کشورمان حدود ۸۵ هزار مگاوات است.