اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: بازگشایی مدارس استان برای سال تحصیلی جدید منوط به ابلاغ رسمی مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا است و همه باید تا روز شنبه آتی و تصمیم نهایی این نشست منتظر بمانند.

سید«علی آقازاده» روز چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی، افزود: مهمترین اولویت در شرایط کنونی تکمیل واکسیناسیون کادر آموزش استان است و باید همه مقدمات و امکانات پیش‌بینی و مهیا شود تا در صورت ابلاغیه بازگشایی مدارس کوچکترین مشکلی برای اجرایی کردن این تصمیم در استان وجود نداشته باشد.

وی اظهار داشت: آموزش چهره به چهره و گروهی یکی از موثرترین روش‌های یادگیری است و بسته بودن مدارس آسیب‌های زیادی را متوجه دانش آموزان و خانواده‌ها می‌کند.

استاندار مرکزی گفت: ممکن است بازگشایی مدارس به شکل تلفیقی با روش مجازی و یا حضوری  برای برخی مناطق روستایی و عشایری ابلاغ شود ،در هر صورت استان مرکزی آماده اجرای تصمیم  ‌هایستاد ملی کرونا است.

آقازاده در ادامه افزود: شهرداری باید برای بازگشایی مدارس  باید به ترمیم منظر شهری رنگ آمیزی جداول  معابر شهری توجه کافی داشته باشد.

وی اظهار داشت: لازم است از ظرفیت مالی برخی خانواده‌ها برای کمک به مدارس در تامین نیازها به‌صورت اختیاری کمک گرفته شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز گفت: دانش‌آموزان در کنار همسالان، مربیان، معلم‌ها و کادر آموزشی بهتر می‌تواند به تحصیل ادامه دهد و شیوه غیرحضوری آموزش از کیفیت تحصیلی می‌کاهد.

«بهرام حسین‌آبادی» افزود: سال گذشته با وجود شیوع ویروس کرونا در سه مرحله مدارس بازگشایی شده که در مرحله اول ۱۰ درصد، در مرحله دوم هفت درصد و در مرحله آخر ۱۰ درصد جمعیت دانش آموزان استان از حضور در کلاس‌ها استقبال کردند.

وی اظهار داشت: برای برگزاری مدارس در اول مهرماه سه برنامه پیش‌بینی شده است که شامل برگزاری کلاس های حضوری در مناطق روستایی و عشایری با جمعیت کم، مدارس با جمعیت کم به تعداد ۱۰ دانش آموز به شکل تلفیقی از حضور و مجازی و یا به‌طور کلی مدارس حضوری بازگشایی شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: فرآیند واکسیناسیون معلم‌های استان از میانگین کشور بالاتر است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک هم گفت: ۲۰ تا ۲۵ شهریورماه نوبت دوم تزریق واکسن فرهنگیان استان است و برای تزریق واکسن ۱۲ تا ۱۸ ساله ها نیز پیش‌بینی های لازم در سطح ملی درحال انجام است.

دکتر«علی علیمحمدی» افزود: در مدارس روستایی و عشایری با جمعیت کم و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی امکان برگزاری کلاس‌های حضوری ممکن است اما، این مهم باید توسط ستاد ملی کرونا ابلاغ شود.

وی اظهار داشت: برگزاری کلاس‌های مهارتی و فنی حرفه‌ای با حضور ۱۰ دانش آموز با رعایت پروتکل‌ها و  ۴۰ دقیقه زمان نیز می‌تواند بخشی از پیشنهادات  مهرماه باشد.

در این نشست از دانش‌آموزان رتبه تک رقمی کنکور امسال استان  تجلیل شد.

«محمد اسماعیلی» رتبه سه رشته ریاضی، «امیرمهدی میقانی» رتبه پنج رشته ریاضی،«سوگند خندان» رتبه ۶ هنر و «زیبا فراهانی» رتبه هشت رشته ریاضی را از استان مرکزی در کنکور امسال کسب کردند.

۲۳۴ هزار و ۸۳۴ دانش‌آموز در ۲ هزار و ۳۶۹ مرکز آموزشی تحصیل می‌کنند.