فیروز تقوی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه یکی از دلایل تاخیر انتخاب شهردار میاندوآب، ابتلای برخی اعضای این شورا به کرونا و حضور نداشتن بیشتر اعضا در جلسه های شورای شهر بوده، اظهار داشت: چون همه اعضا باید در انتخاب شهردار که یکی از مهم ترین وظایف شورای شهر است حضور داشته باشند، از این رو این جلسه با تاخیر مواجه شد.
وی با اشاره به اینکه شهرداری مهمترین و تأثیرگذارترین نهاد شهری است که در زندگی روزمره مردم نقش دارد، افزود: می خواهیم شهرداری انتخاب کنیم که بتواند تاثیری در زندگی روزمره مردم ایجاد کند از این رو در این زمینه فراخوان انتخاب شهردار را صادر کردیم.
وی با تاکید بر استفاده از نظرات کارشناسان و چهره های علمی در مدیریت شهری و با اشاره به اینکه جوانگرایی می تواند رمز تحول باشد، اظهار کرد: از جمله شاخص های انتخاب شهردار، تخصص و داشتن دانش لازم، بدون وابستگی سیاسی و دارای تفکر اقتصادی، پاکدست و قدرت تعامل و رایزنی بالا با مسوولان و دستگاه های اجرایی است.
رییس شورای شهر میاندوآب در ادامه با بیان اینکه ۱۲ نفر در فراخوان انتخاب شهردار، اعلام آمادگی کردند، گفت: در جلسه روز گذشته سه نفر از حضور در جلسه شورا و ارایه برنامه انصراف داده ولی ۹ نفر از کاندیداها در جلسه شورای شهر حاضر شده و طبق زمانبندی برنامه خود را ارایه دادند.
تقوی بیان کرد: در این جلسه اعضای شورای شهر سووالات خود را در مورد ضمانت اجرایی شدن برنامه های پیشنهادی و نحوه مدیریت شهرداری از کاندیداها مطرح کردند.
وی نفراتی که تاکنون نامزد تصدی این پست شده اند را "مرتضی نجفی" با مدرک کارشناس ارشد عمران، "رامین محمدی" دارای دکتری مدیریت، "رضا منافی آذر" با مدرک دکتری جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، "بهنام دبیر" با مدرک کارشناس ارشد عمران، "مرتضی ناصری" دارای کارشناسی ارشد سازه عمران، "داریوش عسگری" با دارنده مدرک کارشناس ارشد حقوق، "عباس پورکریم" با مدرک دکتری نقشه برداری، "نادر محمدعلیپور" به عنوان کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری و "احمدرستمی" با مدرک کارشناسی ارشد مدیریت راهبردی عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، شهر میاندوآب با نزدیک به ۱۵۰ هزار نفر جمعیت یکی از شهرهای پرجمعیت آذربایجان غربی به شمار میرود و انتخاب شهردار در این شهر همیشه با حساسیتها و چالشهای زیادی همراه است و به یکی از مسایل مهم در بین مردم این شهر تبدیل شده است.