علی اسماعیلی روز پنجشنبه در جلسه مدیریت پسماند و کارگروه مخاطرات زیست محیطی شهرستان اظهار کرد: ریختن زباله و نخاله ساختمانی در حریم رودخانه علاوه بر آلودگی آب رودخانه میتواند باعث گرفته شدن مسیر رود شده و در پی آن به آبگرفتگی، سیلاب و حتی سیل منجر شود.
وی افزود: دستگاههای ذیربط نیز باید نسبت به پاکسازی محورهای مواصلاتی از زبالهها و نخالههای ساختمانی اقدام کنند.
اسماعیلی بیان کرد: بر اساس ماده ۷ قانون مدیریت پسماندها، مدیریت و نظارت اجرایی بر پسماندهای شهری و ساماندهی نخالههای ساختمانی بر عهده شهرداری است.
وی ادامه داد: بر اساس ماده ۱۰ قانون مدیریت پسماند بخشداریها باید بر اساس شیوهنامههای ارسالی از طرف وزارت کشور نسبت به جمعآوری، حمل و دفع پسماندهای عادی بینراهی از قبیل پسماندهای رستورانها، پمپ بنزینها و سایر تأسیسات اطراف راهها و حریم راهها اقدام و راهداریها باید در مدیریت پسماندهای حریم جادهها و اماکن بینراهی با بخشداریها همکاری کنند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مرند با اشاره به اینکه محیط زیست موضوعی همگانی است و توجه عمومی نسبت محیط زیست وجود دارد، گفت: برای رفع خطرهای زیست محیطی نیازمند همکاری بین ادارات، دستگاههای اجرایی و عموم مردم هستیم و امیدواریم با همافزایی ایجاد شده شاهد کاهش اثرات سوء این مخاطرات باشیم.