«علی رسولیان» روز پنجشنبه در دیدار با صنعتگران شهرستان شازند، افزود: واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل کشور شناسایی و دلایل رکود این واحدها نیز کارشناسی و تدوین شده است و بر اساس اولویتبندی به چرخه تولید بازمیگردند.
وی ادامه داد: تامین زیرساختها در حوزه صنعت بسیار گران است اما این مهم کانون بهبودی اقتصاد و رونق سایر بخشها است و تمام ظرفیتها برای توسعه صنعتی کشور باید فعال شود.
معاون صنایع کوچک وزیر صمت با بیان اینکه تامیت کمبود ارز کشور در سالهای قبل را حوزه صنعت به دوش کشیده است، اظهار داشت: تنها راه توسعه کشور توجه به تولید و حمایت از واحدهای کسب و کار در عرصه صنعت است که با جدیت در وزارت صمت دنبال میشود.
رسولیان اضافه کرد: ۵۷ درصد مشکلات واحدهای راکد کمبود مالی و پیچیدگی امور اداری است و همه دستگاههای مسئول وظیفه دارند در راه همکاریهای لازم را انجام دهند.
وی بیان کرد: امسال برای حل مشکلات اقتصادی واحدهای راکد اعتبارات ویژهای در نظر گرفته شده و از طرفی هم تفاهمنامهای با بانک کارآفرینی برای پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی منعقد شده است.
معاون صنایع کوچک وزیر صمت گفت: ۴۸ هزار میلیارد ریال طرح زیرساختی در کشور وجود دارد و اعتبارات این بخش با وجود مشکلات اقتصادی ۵۰ درصد افزایش یافته است.
ایجاد تصفیه خانه، درخواست تسهیلات برای اشتغال، پیشنهاد معافیت مالیاتی، رسیدگی به امور بورسی، حل مشکلات آب و برق و توسعه فعالیت از جمله مشکلات و مسائلی بود که صنعتگران شهرستان شازند با معاونت صنایع کوچک وزارت صمت درمیان گذاشتند.
استان مرکزی حدود سه هزار واحد صنعتی بزرگ و کوچک دارد و بهعنوان دومین کانون صنایع مادر تخصصی و چهارمین قطب صنایع ایران شهرت دارد.
دولت سیزدهم یکی از برنامه ها و اولویت های کاری خود را شفاف سازی و پایش کارخانهها و واحدهای تولیدی راکد یا تعطیل کشور اعلام کرده و اینک با دستور رئیس جمهوری تلاش بر این است تا ظرفیت بلا استفاده حدود ۴۰ درصدی بخش تولید و صنعت احیا شود.
محتواهای تولیدی خبرنگاران ایرنا در این ارتباط را در پرونده خبری "عزم دولت سیزدهم برای پایش و رونق واحدهای تولیدی و صنعتی" بخوانید.