به گزارش ایرنا، مسعود بصیری روز پنجشنبه در نشست خبری با اشاره به اینکه ۲۰۰ کانون زیر نظر بسیج رسانه در کشور فعال هستند، اظهار داشت: بسیج رسانه ظرفیت بزرگی در کشور است که باید آن را در سطح منطقهای توسعه داد و حرفهای خود را به گوش جهانیان رساند.
وی با بیان اینکه بسیج رسانه ساختار مشخصی در استانهای مختلف دارد، اضافه کرد: دولت و حاکمیت برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی خبرنگاران باید هزینه کند و این را اهل رسانه باید مطالبه کنند.
رییس سازمان بسیج رسانه کشور بر لزوم ایجاد نظام جامع صنفی تاکید کرد و افزود: باید در قالب این ساختار انتخابات برگزار شود و افرادی توانمند در راس آن برای رفع مشکلات خبرنگاران تلاش کنند.
بصیری ایجاد نظام صنفی را باعث تقویت خانه مطبوعات و پشتیبان خبرنگاران و اهالی رسانه دانست و گفت: رسانهها در استانهای مختلف ظرفیتهای خوبی ایجاد کردهاند و باید از این بستر برای تولید محتوا و فرهنگسازی استفاده شود.
وی با بیان اینکه رسانهها پیامبران حقیقت هستند، ادامه داد: ما به عنوان رسانه در برابر جامعه و خداوند مسوول هستیم و اخلاق نباید در رسانه گم شود، ضمن اینکه مسوولیت فرهنگسازی و تاثیرگذاری در جامعه با ما رسانهها بوده و بسیج رسانه هم به دنبال تقویت اخلاق در رسانه است.
رییس سازمان بسیج رسانه کشور با اشاره به اینکه مخاطبان زیادی در کشور داریم و باید احساس مسوولیت کنیم، افزود: در کنار وظایفی که برعهده رسانهها است، خبرنگاران باید مطالبات و حقوق خود را از ادارات ارشاد مطالبه کنند و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید به خواستههای فعالان این عرصه توجه کرده و وضعیت رسانهها را سامان دهد.
در حال حاضر بر اساس آمار منتشر شده در سامانه جامع رسانهها، ۱۱۵ نشریه در استان کردستان مجوز انتشار دارند که از این تعداد یک روزنامه، ۶۶ نشریه شامل ۱۳ هفتهنامه، ۶ دوهفتهنامه، ۱۱ ماهنامه، یک دوماهنامه، ۲۸ فصلنامه و ۱۱ دو فصلنامه است و مابقی را هم رسانههای الکترونیک برخط تشکیل میدهد. ۱۳۷ خبرنگار عضو اصلی و ۶ نفر عضو افتخاری نیز در خانه مطبوعات کردستان عضویت دارند.