عبدالرضا فاضل روز شنبه در حاشیه جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا گلستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اگر امروز سهیمهای به استان تعلق نگیرد، از فردا تا زمان رسیدن محموله جدید واکسن، مراکز تزریق تعطیل خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای شروع تزریق واکسن کرونا در گلستان تا روز پنجشنبه گذشته ۷۵۰ هزار دُز واکسن کرونا در استان تزریق شده که ۵۲۵ هزار دُز در نوبت اول و ۲۲۵ هزار دُز در نوبت دوم بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: اگر سرعت تزریق دُز اول افزایش یابد، واکسنی برای تزریق نوبت دوم وجود نخواهد داشت و این مساله ادامه روند کار را با مشکل مواجه خواهد کرد.
فاضل یادآور شد: با جانمایی ۱۳۴ مرکز تزریق واکسن کرونا اعم از تجمیعی و غیرتجمیعی، سرعت تزریق واکسن در کرونا خوب بوده، بطوری که روزانه از مرز ۹ هزار دُز نیز عبور کرده بود.
وی اضافه کرد: گلستان در حال حاضر شیب نزولی شیوع کرونا را تجربه میکند بطوری که تعداد مبتلایان و بیماران بستری کرونا از حدود ۲ هزار نفر در هفته گذشته به ۶۶۵ نفر در امروز رسید.
وی یادآور شد: ۱۲۹ نفر از مبتلایان به کرونای گلستان در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند که حال ۵۰ نفر از آنان وخیم است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: در شبانه روز گذشته ۱۰ نفر از مبتلایان به کرونا در این استان به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادند.
وی خاطرنشان کرد: از ۱۴ شهرستان استان که هفته گذشته نارنجی بود، این هفته شهرستان رامیان به وضعیت زرد تغییر رنگ پیدا کرده و گرگان، کردکوی، بندرگز، بندرترکمن، گمیشان، آققلا، علیآباد کتول، آزادشهر، گنبدکاووس، مینودشت، کلاله، گالیکش و مراوه تپه همچنان در وضعیت نارنجی قرار دارند.
وی بیان کرد: ۸۵ درصد جامعه هدف بالای ۶۰ سال، ۷۱ درصد افراد ۵۰ تا ۶۰ سال و ۴۵ درصد افراد بین ۴۰ تا ۵۰ سال گلستان تاکنون واکسن کرونا را دریافت کردند.
همچنین استاندار گلستان صبح امروز در جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا از روند تزریق واکسن کرونا در این استان ابراز رضایت کرد و گفت که این استان با تزریق ۷۵۰ هزار دُز واکسن جزو ۱۰ استان برتر کشور به لحاظ واکسیناسیون کرونا است.
هادی حقشناس اظهار داشت: شرایط شیوع کرونا در گلستان به پایداری نسبی رسیده اما اگر مردم عادیانگاری داشته باشند و تزریق واکسن را پایان مقابله با ویروس کرونا بدانند، احتمال رسیدن زودهنگام به پیک ششم دور از انتظار نخواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین گلستان به لحاظ مراکز واکسیناسیون و نیز مراکز تجمیعی تزریق واکسن کرونا، جزو پنج استان اول کشور قرار گرفته و این آمادگی وجود دارد که هر مقدار واکسن وارد استان شود، کادر درمان آن را تزریق کنند.
سعید مازندرانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان نیز در این جلسه با بیان این که بیشتر کارگران بالای ۴۰ سال استان، واکسینه شدند، گفت: انتظار داریم تا شرکت شهرکهای صنعتی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با راه اندازی مکان تزریق، شرایط ایمن سازی بیشتر کارگران را فراهم کنند.