سید حمدالله خواهش نیک روز یکشنبه با اعلام این مطلب به رسانه ها از برگزاری مسابقات تجارب آموزشی در فضای مجازی دوران کرونا ، انجام پژوهش و تحقیق، مشارکت در تهیه و تدوین کتاب سرباز وطن در موضوع شهید حاج قاسم سلیمانی، ارائه برنامههای بازدیدهای دورهای و همراه با نظارت غیرحضوری و فعالیت با محوریت بومی در مراکز پیوند سواد و زندگی به عنوان بخشی از خلاقیتهای حوزه سواد آموزی استان نام برد.
وی بیان کرد: در بخش شناسایی و جذب با مشارکت بانکها تسهیلات قرض الحسنه به برخی سوادآموزان ارائه و آموزش سواد زندانیان و همچنین آموزش رایانه با محوریت زنان و دختران روستایی و عشایری در استان انجام شد.
به گفته خواهش نیک کسب رتبه چهارم سوادآموزی کشور نتیجه تلاش مجموعه خدوم سوادآموزی استان، شهرستان ها و مناطق، روسای آموزش و پرورش، گروه های بهبود کیفیت، برونسپاری و امتحانات، آموزش دهندگان و مشارکت ادارات، نهادها و دستگاههای اجرایی و موسسات و تشکل های مردم نهاد، همگام با عرصه سواد آموزی است.
بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ نرخ باسوادی گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در کهگیلویه و بویراحمد ۹۲.۷ درصد است.
کسب رتبه برتر با وجود مشکلات زیرساختی نشان از تعهد مسئولانه دارد
معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این باره گفت :کسب رتبه برتر کشور در حوزه سواد آموزی به رغم مشکلات زیرساختی در استان بیانگر تعهد، وظیفه شناسی و انگیزه متولیان این امر مقدس در استان است.
احد جمالی افزود: ظرفیت شورای پشتیبانی به ریاست استاندار، مشارکت ادارات نهادها و دستگاههای اجرایی و برنامهریزی منسجم از سوی حوزه سواد آموزی آموزش و پرورش در شناسایی و جذب و آموزش بی سوادان نقش اساسی در ارتقای شاخص سواد و کسب رتبه برتر عملکردی در سطح ملی داشته است.
وی تصریح کرد: بر اساس نامه معاون وزیر آموزش و پرورش و کسب این موفقیت ملی در راستای عمل به فرمان امام راحل (ره) و تأکیدات مقام معظم رهبری در موضوع سوادآموزی از متولیان این امر در استان تقدیر میشود.