بجنورد- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: از سوم مهرماه زنگ آغاز تحصیلی دانش آموزان استان به صورت نمادین به صدا در خواهد آمد.

مهدی مودی عصر یکشنبه در آیین تجلیل از رتبه های برتر کنکور سراسری ۱۴۰۰ استان اظهار داشت: در سال تحصیلی گذشته دانش آموزان در خصوص تحصیل آسیب های بسیاری را دیدند هرچند که خانواده ها و معلمان در این راستا با دانش آموزان همراه بودند و تلاش‌های زیادی انجام دادند.

وی افزود: در تدریس مجازی به همه ثابت شد که نقش معلمان در تعلیم و تربیت دانش آموزان بی بدیل بوده و هیچگاه جای آموزش حضوری را نخواهد گرفت.

وی در ادامه به برنامه های شروع سال تحصیلی و نحوه بازگشایی مدارس اشاره کرد و گفت: بستر شبکه شاد در هفته آینده با دستگاه جدید و رفع اشکالات رونمایی خواهد شد.

مودی اظهار داشت: آموزش حضوری  تدریجی در سه مرحله برای دانش آموزان برنامه ریزی شده است.

 مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: در نخستین مرحله دانش آموزان برای کلاس هایی با ظرفیت پایین تر از ۵۰ نفر و یا مدارسی که زیر ۱۵ نفر دارند که در مجموع ۹۰۰ آموزشگاه استان از ۲ هزار و ۱۲ آموزشگاه دارای کلاس ۱۵ نفر هستند به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

مودی گفت: همچنین متوسطه اول و دوم بخش آموزش مهارتی و فنی حرفه ای و مناطق عشایری که ۱۵ درصد به شبکه شاد دسترسی ندارند حضوری خواهد بود.

وی افزود: اما در مرحله دوم  مدارسی که تا ۱۵۰ دانش آموز دارند به صورت آموزش ترکیبی مجازی و حضوری و با برنامه ریزی زوج و فرد پس از واکسیناسیون ۱۰۰ درصدی فرهنگیان آموزش آنها که از ۲۰ مهر ماه شروع خواهد شد.

وی با بیان اینکه تاکنون ۸۲ درصد فرهنگیان استان دُز اول واکسن کرونا و ۱۷ درصد فرهنگیان هم دُز دوم واکسن را دریافت کرده اند گفت: تا ۱۵ مهرماه تمامی رانندگان سرویس مدارس و فرهنگیان واکسینه خواهند شد.

وی در ادامه به مرحله سوم که شامل مدارس دانش آموزان با ظرفیت بیش از ۱۵۰ نفر است اشاره کرد و گفت: این مدارس به صورت محدود و غیر حضوری خواهند بود اما اگر برای دانش آموزی در خصوص آموزش اشکالی ایجاد شد در طول هفته فقط یکبار کلاس رفع اشکال برگزار خواهد شد.

رقابت ۱۶ هزار و ۷۸۳ دانش‌آموز استان در کنکور

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی درادامه سخنانش گفت: ۱۶ هزار و ۷۸۳ دانش‌آموز استان در کنکور امسال بایکدیگر به رقابت پرداختند  که از این تعداد ۱۰ هزار و ۳۲ نفر دختر و ۶ هزار و ۷۵۱ نفر پسر بودند.

وی گفت: ۵۹.۷۷ درصد شرکت کنندگان دانش آموزان دختر و بقیه هم پسر بودند.

آموزش و پرورش اصلی ترین نهاد اجتماعی است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی هم در این آیین اظهار داشت: آموزش و پرورش به عنوان اصلی‌ترین نهاد اجتماعی، کانون انتشار دانایی و مقدمه توانایی است.

احمد برادران گفت: آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد می‌تواند  افراد آگاه و  نیروی کار ماهر، تسهیل‌گر توسعه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی پرورش دهد.
وی افزود: بدون تردید رشد و توسعه پایدار یک کشور به تربیت انسان‌های آگاه، متعهد و متخصص بستگی دارد و پیشرفت همه ‌جانبه، مرهون توسعه سرمایه انسانی است، از این رو اهتمام به آموزش و پرورش را می‌توان وظیفه کل جامعه و آحاد مردم دانست.

وی گفت: ماموریت اصلی آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد و سازمان اجتماعی وظیفه دارد در ۱۲ سال تحصیلی دانش آموزانی را تربیت کند که آینده سازان این کشورند و اداره ، نیازمندی های کشور در نقش های متنوع این افراد آموزش دیده به رشد و تعالی خواهد رسید. 

برادران اظهار داشت: دانش آموزانی که  با ایفای نقش خانواده ها و معلمان توانستند موفقیت های بسیاری در صحنه های علمی و پژوهشی را کسب کنند به طور یقین در این راستا مشکلات زیادی متحمل شدند آنها از بخش زیادی از خواسته های خود گذشته اند.

وی گفت: دیدگاه دانش آموزان یک نگاه تفکری است و امیدواریم با این ظرفیت ذهنی به وجود آمده در آینده شاهد موفقیت ها ی زیادی از جانب آن ها باشیم.

در پایان از دانش آموزان رتبه های برتر کنکور سراسری ۱۴۰۰ استان توسط مدیران و مسوولان استانی  تقدیر و تجلیل شد.