اصغر نودهی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به مناسبت گرامیداشت ۲۱ شهریور روز جهانی کمکهای اولیه اظهارداشت: امسال به ویژه از اواخر ماه تیر با شیوع پیک پنجم کرونا و پر شدن ظرفیت بیمارستانها و لزوم بستری خیلی از بیماران کرونایی در منزل و نیاز به سرم تراپی مردم بیش از گذشته به اهمیت آموزش کمکهای اولیه پی بردند.
وی افزود: با توجه به هزینه روزانه هر مرحله سرم تراپی بین ۵۰۰ تا یک میلیون ریال و فشار اقتصادی بر خیلی از خانوادهها، تقاضا برای حضور در کلاسهای آموزش کمکهای اولیه ۲ برابر مدت مشابه سال قبل شده و هم اکنون سه دوره آموزش حضوری به صورت رایگان در محل ساختمان اداری جمعیت هلال احمر گنبدکاووس در حال برگزاری است.
وی با اشاره به برگزاری هشت دوره آموزش کمکهای اولیه برای ۱۰۰ نفر متقاضی در سال جاری ادامه داد: با توجه به سطح مراجعه مردم تا پایان امسال حداقل ۳۰ دوره آموزش کمکهای اولیه دیگر در شهرستان برگزار میشود در صورتی که مشابه این آموزشها سال گذشته ۲۰ دوره بود.
رییس جمعیت هلال احمر گنبدکاووس اظهارداشت: علاوه بر کلاسهای حضوری امسال حدود پنج هزار نفر به صورت غیر حضوری با شرکت در کلاسهای مجازی آموزشهای مربوط به خودامدادی را فرا گرفتند.
نودهی در رابطه با آخرین وضعیت اجرای طرح نذر آب چهار، گفت: سهم خیران گلستانی ۱۱ روستای شهرستان میناب استان هرمزگان است که تاکنون نیکوکاران خیراندیش گنبدی یک میلیارد و ۹۰ میلیون ریال برای خریداری ۸۰ عدد تانکر آب، ۶۰ بسته معیشتی و ۶۰ بسته لوازم التحریر اهدا کردند.
وی افزود: همچنین خیران گنبدی با حضور در منطقه و مشاهده وضعیت زندگی مردم متعهد به پرداخت ۶۵۰ میلیون ریال برای لوله کشی آب ۲ روستای بخش سندرک شهرستان میناب شدند.
شهرستان گنبدکاووس با ۳۷۵ هزار نفر جمعیت در شرق استان گلستان واقع است.
به گزارش ایرنا، جمعی از داوطلبان و خیران جمعیت هلالاحمر استان گلستان در قالب " تیم نذر آب " از ۱۴ شهریور به کمک شهروندان مناطق محروم استان هرمزگان شتافتند.
«طرح نذر آب» از سه سال پیش و به دنبال بحران خشکسالی در استانهای جنوب و جنوب شرقی کشور، با هدف تامین آب شرب مناطق محروم با کمک مردم و به همت جمعیت هلال احمر اجرا شده است و در این طرح علاوه بر آبرسانی به شهرهای درگیر با خشکسالی اموری از جمله حضور داوطلبانه پزشکان و ویزیت رایگان مردم، توزیع بستههای معیشتی و دیگر اقلام مورد نیاز انجام میشود.