به گزارش ایرنا، احمد حسینزادگان روز سهشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش مازندران افزود : حفظ سلامت دانشآموزان در سال تحصیلی جدید اولویت اصلی است و هرگونه تصمیمگیری در ارتباط با نحوه بازگشایی مدارس بر عهده ستاد ملی مقابله با کرونا و وزات آموزش و پرورش است ولی با توجه به شیوع ویروس کرونا و احتمال حضور دانشآموزان در سر کلاسهای درس، علاوه بر رفع مشکلات سرویسهای بهداشتی، نظارتهای بهداشتی نیز باید در بخشهای مختلف در سطح مدارس افزایش یابد تا خانوادهها کمترین نگرانی را از این بابت داشته باشند.
وی بر لزوم شناسایی نقاط ضعف نحوه ارایه آموزش به دانشآموزان در فضای مجازی تاکید کرد و اظهار داشت: باید با افزایش سطح نظارت و تقویت نقاط مثبت ، آموزش دانشآموزان در فضای مجازی به سطح قابل قبولی برسد تا مشکلات موجود در این بخش به حداقل کاهش یابد.
نماینده عالی دولت در مازندران از شهرداریها هم خواست تا در آستانه سال تحصیلی جدید با فضای سازی مناسب، نسبت به ایجاد شور و نشاط اجتماعی با اولویت تامین و حفظ سلامت دانشآموزان و والدین اقدام کنند.
وی با اشاره به سرعت بخشیدن روند واکسیناسیون در کشور که گروههای مختلف سنی را نیز در بر گرفته است، گفت : برابر آمار ۹۹ درصد جامعه فرهنگیان مازندران دز نخست و بیش از ۷۰ درصد هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده اند و تداوم این امر میتواند نگرانی خانوادهها مبنی بر حضور یافتن دانشآموزان در سر کلاسهای درس را رفع کند.
استاندار مازندران بر لزوم همکاری بیش از پیش دستگاههای اجرایی ذیربط و رسانههای جمعی برای ایجاد فضای امن و آرام و رفع نگرانی خانوادهها در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید تاکید کرد و افزود : هر چند نگرانی خانوادهها با توجه به افزایش سطح واکسیناسیون کمتر شده است ، اما باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی، زمینه ترغیب و تشویق بیشتر دانشآموزان در سر کلاسهای درس را فراهم کرد.
حسینزادگان تصریح کرد: در آستانه سال تحصیلی جدید، کمک به دانش آموزان بی بضاعت و عشایری همکاری و مشارکت بیش از پیش همگانی از جمله دستگاههای اجرایی ذیربط را میطلبد و اگر بتوانیم از ظرفیت اقشار مختلف مردم و بویژه خیران نیز در این بخش استفاده کنیم، میتوان نسبت به تامین تجهیزات هوشمند آموزشی و رفع کمبودهای موجود در این بخش اقدام کرد.
مازندران در سال تحصیلی جدید ۵۱۹ هزار و ۹۷۱ دانشآموز دارد که چهار هزار و ۷۴ مدرسه و در قالب ۲۲ هزار و ۱۴۱ کلاس درس مشغول به تحصیل خواهند شد.
بر اساس آخرین نقشه کرونایی اعلام شده توسط سامانه ماسک ، رنگ قرمز کرونایی با خارج شدن رامسر به طور کامل از مازندران خارج شده و اکنون هفت شهرستان مازندران در وضعیت زرد و ۱۵ شهرستان در وضعیت نارنجی قرار دارند.
گلوگاه، میاندورود، سوادکوه شمالی، سیمرغ، فریدونکنار، عباسآباد و کلاردشت شهرستانهایی هستند که در وضعیت زرد کرونایی قرار گرفتهاند و بهشهر، نکا، ساری، قائمشهر، جویبار، سوادکوه، آمل، بابل، بابلسر، محمودآباد، نور، نوشهر، چالوس، تنکابن و رامسر اکنون در وضعیت نارنجی کرونا قرار دارند.
براساس اعلام مسوولان دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و بابل، هماکنون ۸۳۲ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد ۱۸۳ بیمار با علایم حاد تنفسی در بخش مراقبتهای ویژه تحت درمان قرار دارند.