به گزارش ایرنا دکتر شکراله سلمانزاده روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سازمان منطقه آزاد اروند به رغم اعلام واگذاری ساختمان قدیم این منطقه به دانشگاه علوم پزشکی آبادان فقط لابی ( ورودی ) این ساختمان را برای بستری بیماران کرونایی در اختیار این دانشگاه قرار داده و در سایر قسمتهای آن کارمندان مشغول کار هستند لذا عملا قابل استفاده نیست.
سازمان منطقه آزاد اروند چندی پیش ساختمان مرکزی( قدیم) این سازمان را برای بستری بیماران کرونایی در اختیار دانشگاه علوم پزشگی آبادان قرار داد.
وی به اعلام آمادگی پالایشگاه نفت آبادان برای راهاندازی مرکز تجمیعی شبانهروزی واکسیناسیون افزود:این مراکز به شرط تامین نیروی انسانی و با استفاده از ظرفیت دانشجویان، بسیجیان، هلال احمر و فوریتهای پزشکی و نیروهای بهداشت قابل راه اندازی است.
سلمان زاده در ادامه روند ابتلا به کرونا در جنوب غرب خوزستان را کاهشی توصیف کرد و گفت:در ماههای گذشته واکسیناسیون گروه سنی سالمندان به خوبی در منطقه انجام شد و در پیک اخیر ابتلا سالمندان و موارد بستری آنها نسبت به پیکهای قبلی کاهش یافت اما گروه جوانان و افراد میانسال بیشتر درگیر شدند که امید است با ادامه واکسیناسیون تا ۲ ماه آینده شاهد ایمنی این گروه از افراد جامعه باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان در خصوص واکسیناسیون دانش آموزان نیز اظهار کرد: واکسیناسیون گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال به زودی آغاز میشود ضمن اینکه شاهد سیر نزولی بیماری هستیم و امیدواریم شاهد پیکهای بعدی کرونا نباشیم.
وی ادامه داد: تزریق دٌز سوم واکسن فعلا در دستور کار نیست و ممکن است به افرادی که نقص ایمنی دارند تزریق شود.
سلمانزاده بیان داشت: کماکمان بهترین راه مقابله از کرونا پیشگیری و رعایت دستورالعمل های بهداشتی از طریق زدن ماسک و شرکت نکردن در تجمع است.
تاکنون بیش از ۲ میلیون دُز واکسن کرونا در خوزستان تزریق شده است. بنا به اعلام دانشگاه علوم پزشکی اهواز تا آبان امسال صد درصد جمعیت هدف در خوزستان واکسن کرونا دریافت خواهند کرد.
شهرستانهای آبادان، خرمشهر و شادگان زیرمجموعه خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان هستند.
آبادان و خرمشهر در وضعیت قرمز و شادگان در وضعیت نارنجی کرونا قرار دارند.