به گزارش ایرنا، محمد کرمانی روز سهشنبه به رسانهها گفت: از نوآموزان استان سمنان که سنجش سلامت شان انجام شده است، یک هزار و ۵۸۵ نفر به دلیل بررسی سلامت هوش، ۱۶۰ کودک به دلیل مشکل شنوایی، ۴۶۳ نفر با مشکل بینایی و ۲۹ نفر به دلیل مشکل جسمی و حرکتی به مرکز تخصصی سنجش ارجاع داده شدند.
وی با اشاره به اینکه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان از ۳۰ خرداد آغاز شده است افزود: این طرح در هفت پایگاه ثابت و سیار سنجش عمومی و اختصاصی استان سمنان اجرایی شد و تا پایان شهریور ادامه دارد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان با بیان اینکه در این طرح سلامت جسمی، بینایی، شنوایی، جسمی- حرکتی و آمادگی تحصیلی دانش آموزان بررسی میشود، گفت: روند سنجش سلامت نوآموزان با رعایت کامل شیوهنامههای بهداشتی و براساس نوبتدهی قبلی انجام می شود و برای رعایت فاصله اجتماعی مناسب هرکدام از نوآموزان میتوانند فقط با پدر یا مادر در محل سنجش حضور یابند.
کرمانی ابراز داشت: بیش از ۹۷ درصد نوآموزانی که در سامانه سیدا ثبت نام شدهاند برای انجام سنجش نوبت گیری کردند.
وی ادامه داد: امسال انجام طرح سنجش برای ۱۲ هزار و ۵۰۰ نوآموز پیشبینی شده بود که با احتساب جاماندگان سال گذشته، نوآموزان اتباع خارجی و افرادی که در سامانه سیدا ثبت نام نکردند، این تعداد افزایش مییابد.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به تحصیل ۷۹۳ دانش آموز استثنایی (با نیازهای ویژه) در مدارس مرتبط استان سمنان اظهار کرد: تاکنون ۱۸۰ دستگاه تبلت به منظور بهرهمندی هرپه بیشتر آنان از آموزش مجازی برای این دانش آموزان تهیه شده است.
کرمانی افزود: همچنین برای تعدادی از دانش آموزان استثنایی، درسنامههای مرتبط تهیه شده است و در اختیار دانشآموز و معلم قرار گرفته است.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی گفت: در شهرهای دارای رنگ بندی زرد کرونایی، آموزش دانش آموزان دارای نیازهای ویژه به دلیل تعداد اندک آنان در هر کلاس به صورت حضوری برگزار میشود.