مهاباد- ایرنا- مدیر تامین اجتماعی میاندوآب گفت: امسال ۱۷۶ هزار نفر از شهروندان از خدمات درمانی و پزشکی درمانگاه "شهید باکری" تامین اجتماعی این شهرستان بهره‌مند شده اند.

ایرج زمان زاده روز پنج‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد ۴۵ هزار و ۴۵۵ نفر تنها به بخش پزشکی و دندان‌پزشکی این درمانگاه و ۱۳۰ هزار و ۵۴۴ نفر نیز برای دریافت خدمات درمانی به واحدهای پاراکلینیک این درمانگاه مراجعه کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته نیز ۶۲۱ هزار و ۳۴۶ نفر از خدمات پزشکی، دندانپزشکی و واحدهای پاراکلینیک این درمانگاه برخوردار شدند، گفت: خرید و راه اندازی سونوگرافی، افزایش پزشکان متخصص از جمله زنان، ارتوپدی، رادیولوژی و پاتولوژی، بررسی امکان تبدیل پلی کلینیک به بیمارستان و راه‌اندازی واحد فیزیوتراپی از نیازمندی‌های درمانگاه تامین اجتماعی میاندوآب برای ارتقای آن است.

مدیر تامین اجتماعی میاندوآب ادامه داد: هم‌اکنون واحد دندانپزشکی این درمانگاه با سه ردیف فعال، واحد پزشکی عمومی با ۶ پزشک فعال، واحد تخصصی با سه متخصص کودکان، داخلی و جراحی فعالیت دارد.

زمان‌زاده، با اشاره به اینکه این درمانگاه دارای رادیولوژی، آزمایشگاه، تزریقات و خدمات پزشکی و واحد داروخانه است، افزود: ۴۳ نفر کادر درمان هم اینک در این درمانگاه فعالیت داشته و به مراجعه کنندگان خدمات ارایه می دهند.

وی با اشاره به ارتقای سطح کارایی این مرکز گفت: خرید دستگاه دیجیتال رادیوگرافی، افزایش تعداد پزشکان عمومی از ۲ به ۶ا نفر، افزایش تعداد پزشکان متخصص از یک به سه نفر، افزایش تعداد دندانپزشکان از ۲ به سه نفر و افزایش سطح درمانگاه از ۲ (درمانگاه تخصصی) به سه (پلی کلینیک تخصصی) از اقدامات انجام گرفته در این راستا است.

پلی کلینیک تامین اجتماعی شهید باکری میاندوآب در سال ۱۳۸۵ در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۸۰۰ متر مربع با زیربنای سه هزار و ۸۶۰ مترمربع در سه طبقه ساخته شده است.