به گزارش روز چهارشنبه دفتر تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام امین حقیقت نژاد فرمانده قرارگاه فرهنگی میثم تمار در این وبینار موفقیت کار تیمی و تشکیلاتی را در گرو عمل به آیه ۳۲ سوره زخرف دانست و افزود: ریشه کار تیمی و تشکیلاتی در چیست و چه زمان موفق می شوند؟ اگر به این آیه دقت کنیم، عمل می شود.
وی یادآور شد: هر انسانی که می خواهد یک تشکیلاتی را راه بیندازد و یک تیم قوی داشته باشد، باید به این سؤال پاسخ دهد که تشکیلات من چه نیازی از مخاطبم را باید پاسخ دهد؟ برای جذب در تشکیلات یک سری موانع داریم که باید برطرف شود و این موانع بر اساس نیازها تحمیل شده است؛ پس عامل حرکت انسان ها، نیاز است.
حقیقت نژاد، آرمان را اولین مانع در راه اندازی یک تشکیلات دانست و اظهار داشت: ترسیم مطلوبیت، دور از دسترس فرامادی است که ارزش هزینه کردن دارد. ترسیم مطلوبیت یعنی آن اتفاق برای فرد مطلوب و خوشایند باشد.
وی به تبیین تفاوت آرمان و مأموریت پرداخت و تصریح کرد: آرمان با مأموریت فرق دارد و به مأموریت جهت می دهد.
حقیقت نژاد با بیان این که انسان ها بر اساس آرمان ها وارد تشکیلات می شوند، افزود: جذب زیرساختی، جذبی است که بر اساس آرمان باشد؛ پس باید آرمان خیلی جذاب باشد. لذا برای تشکیل یک تشکیلات، آرمانش را درست کنیم.
وی یادآور شد: آرمان چند ویژگی را داراست: ترسیم داشته باشد، مطلوب باشد، در دسترس باشد و فرامادی باشد.
فرمانده قرارگاه فرهنگی میثم تمار، معنویت را از مهمترین راه ها در کار تشکیلاتی عنوان کرد و تصریح کرد: در برابر کسانی که آرمان را قبول دارند ولی می گویند دست نیافتنی است، باید مراقب باشید که شما را نا امید نکنند و برای این مدل انسان ها هدف کوتاه و کوچک را ترسیم کنیم.
وبینار آموزشی «شبکه سازی حرفهای ویژه مدیران استارتاپ های فرهنگی»
همچنین وبینار آموزشی «شبکه سازی حرفه ای ویژه مدیران استارتاپ های فرهنگی» نیز به همت مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق برگزار شد.
عضو شورای اسلامی شهر قم در وبینار آموزشی شبکه سازی حرفه ای ویژه مدیران استارتاپ های فرهنگی ابراز داشت: در تحقیقی که در سازمان ملل در سال های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ انجام گرفت، از ۵۰۰ مدیرعامل پرسیدند که پنج مهارت برتر نرم که یک مدیر نیاز دارد، چیست؟ که پاسخ ها عبارت از مهارت خلاقیت، مهارت نفوذ و اغنای مخاطب، مهارت ارتباطی و شبکه سازی، مدیریت تعارض و مدیریت زمان بودند.
مصطفی مولایی، هدفگذاری را اولین رکن در شبکه سازی دانست و یادآور شد: شبکه سازی هنر به کارگیری است؛ هدف از شبکه سازی تأثیرگذاری اجتماعی می باشد.
وی افزود: شبکه سازی ۱۵رکن دارد که عبارتند از: تحقیقات، ساختاربندی و سازماندهی، عضوگیری، توانمندسازی، تأمین منابع، محتواسازی، ارائه خدمات، ابزار ارتباطی، برقراری ارتباط، مشارکت گیری، مباحث رفتاری، شباهت ها، تبلیغات، سنجش و ارزیابی، تثبیت و توسعه اقدامات.
ملایی با اشاره به الزامات کارهای شبکه ای تصریح کرد: مدیریت متمرکز، وحدت و انسجام، نظم، روحیه کار جهادی و گذشت، توکل به خدا، داشتن هدف، برنامه ریزی، ضابطه و قانون داشتن، بهره گیری از جوانان، مردمی بودن، انعطاف پذیری، بروزرسانی، الزامات کارهای شبکه ای به شمار می رود.
وی در پایان اظهار داشت: آفات کارهای شبکه ای مشتمل بر تحجر و خشک بودن، فرسودگی، انشقاق و تفرقه یا اختلاف سلیقه یا اصطکاک، موازی کاری، گم کردن هدف، راحت طلبی و ندیدن واقعیت ها است.
علاقه مندان می توانند با دانلود اپلیکیشن مدرسه فناوری فانوس از طریق لینک https://noavari.dte.ir/fanoos/ و نصب این اپلیکیشن، به “متن کامل وبینار مذکور” دسترسی پیدا کنند.
لازم به ذکر است، وبینارهای مدرسه فناوری فانوس برای ارتقاء یادگیری و توسعه توان تیم های نوپا در اکوسیستم فناوری های فرهنگی به صورت هفتگی در یک موضوع خاص و مورد نیاز اکوسیستم برگزار می گردد./