سبزوار - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: با پایان فصل برداشت ۱۰ هزار تن انواع انگور در تاکستان‌های این شهرستان خراسان رضوی تولید شد که بخشی از این محصول پس از فرآوری روانه بازار شده است.

خلیل شایستگان روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: این میزان انگور از سطح هزار و ۱۳۰ هکتار تاکستان‌ بارور شهرستان جغتای برداشت شده است.

وی تصریح کرد: گونه های مختلفی از انگور در جغتای کشت می شود که عسکری، کشمشی، ترکمن، لعل، سرخه فخری و ارقام محلی از مهمترین ارقام انگور موجود در منطقه به شمار می روند.

 مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: حدود نیمی از انگور برداشت شده در این شهرستان در منطقه مصرف و مابقی در بازار دیگر استانها عرضه می شود.

شهرستان جغتای از قطب های مهم تولیدات زراعی، باغی و دامی خراسان رضوی است که سالانه افزون بر ۵۴۸ هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در این منطقه تولید می شود و از این طریق بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال درآمد عاید بهره برداران می شود.

جغتای با ۳۴ هزار هکتار عرصه زراعی و باغی یکی از مراکز اصلی خراسان رضوی در زمینه تولید محصولات اساسی و راهبردی کشاورزی چون گندم، چغندرقند، ذرت، گردو، انگور، فلفل، زعفران و پسته است.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری جغتای در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.