خلیل شایستگان روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: این میزان انگور از سطح هزار و ۱۳۰ هکتار تاکستان بارور شهرستان جغتای برداشت شده است.
وی تصریح کرد: گونه های مختلفی از انگور در جغتای کشت می شود که عسکری، کشمشی، ترکمن، لعل، سرخه فخری و ارقام محلی از مهمترین ارقام انگور موجود در منطقه به شمار می روند.
مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: حدود نیمی از انگور برداشت شده در این شهرستان در منطقه مصرف و مابقی در بازار دیگر استانها عرضه می شود.
شهرستان جغتای از قطب های مهم تولیدات زراعی، باغی و دامی خراسان رضوی است که سالانه افزون بر ۵۴۸ هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در این منطقه تولید می شود و از این طریق بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال درآمد عاید بهره برداران می شود.
جغتای با ۳۴ هزار هکتار عرصه زراعی و باغی یکی از مراکز اصلی خراسان رضوی در زمینه تولید محصولات اساسی و راهبردی کشاورزی چون گندم، چغندرقند، ذرت، گردو، انگور، فلفل، زعفران و پسته است.
مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری جغتای در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.