محمدحسین درودی روز پنجشنبه در ارتباط ویدئوکنفرانسی با گردهمایی دادستانهای عمومی و انقلاب سراسر کشور، افزود: تحول در نحوه رسیدگی پروندهها و تسهیل دادخوهی شهروندان از جمله راهکارهای کاهش ورودی پروندههاست، در این راستا در دادسراهای عمومی و انقلاب مشهد طرحی با عنوان ساماندهی ارجاع شکواییه در چند ناحیه اجرا شد که منجر به کاهش پروندههای ورودی شد و اتفاقی ارزشمند بود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اجرای سیاستهای تحولی در قوه قضاییه شاهد حرکت ارزشمندی هستیم که البته برای دستیابی به اهداف متعالی در این حرکت تحولی، نیازمند بسترها و ضرورت هایی مانند اصلاح ساختار و تشکیلات دادسرا برای ارائه خدمت رسانی هرچه مطلوبتر به شهروندان هستیم.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی تاکید کرد: همه اقدامات باید به تسهیل ارائه خدمات به مراجعان منجر شود که این نکته در جلسات مختلف به دادیاران، بازپرسان و مدیران مجموعه دادسراهای استان یادآوری شده و مورد تأکید قرار گرفته است.
دادستان مشهد ادامه داد: توجه جدی تر به پیشگیری از وقوع جرایم از دیگر الزامات پیش روی دادسرای عمومی و انقلاب است، توجه به مقوله پیشگیری سرمایه گذاری ارزشمندی است که اثرات طولانی مدت دارد و در این زمینه نیازمند فرهنگ سازی به ویژه از سوی رسانه ها هستیم و بر همین اساس اقدامات خوبی در حوزه فضای مجازی و نیز در بخش اراضی ملی، منابع طبیعی و مناطق حاشیه شهر به انجام رسیده است.
درودی با تاکید بر توجه جدی به موضوع زندان و زندانیان افزود: این موضوع نیز سرلوحه اقدامات دادسرای عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی قرار گرفته است، توجه جدی تر به زندان و زندانیان و به تبع آن خانواده زندانیان می تواند در راستای تحول دستگاه قضایی بسیار مؤثر باشد و در این راستا مجموعه نظارت بر زندان این دادسرا اقدامات بسیار خوبی در زمینه اعطای مرخصی به زندانیان، آزادی زندانیان و سایر حمایت های قانونی انجام داده است.
بیستمین همایش سراسری دادستانهای عمومی، انقلاب، نظامی و ویژه روحانیت، روز ۲۵ شهریورماه با حضور رییس قوه قضاییه به صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد که ۴۳۰ دادستان به صورت تصویری در این همایش شرکت کردند.