به گزارش ایرنا، «مجید یزدان پناه» روز پنجشنبه در مراسم برگزاری انتخابات انجمن اولیا و مربیان مدارس استان به صورت نمادین در مدرسه متوسطه اول حدیدی شهر کرمانشاه افزود: طبق مصوبه وزارت آموزش و پرورش امسال شورای انجمن اولیا و مربیان از ۲۵ شهریورماه تا آخر مهرماه برگزار می شود.
او گفت: شورای انجمن اولیا و مربیان یعنی والدین دانش آموزان در یک مدرسه جمع می شوند و از بین خودشان پنج نفر را به عنوان نماینده مانند نماینده های مجلس شورای اسلامی انتخاب می کنند تا با کمک مربیان در کارهای مدرسه مانند کلاس بندی ها، نوع و شیوه تدریس، حضور معلمان، هزینه کردهای مالی و اتفاقاتی که در مدرسه می افتد، مشارکت داشته باشند.
یزدان پناه همچنین یکی از مسائل و پدیده های جدیدی که نظر شورای انجمن اولیا و مربیان مدارس می تواند در آن بسیار تاثیر گذار باشد، مشارکت آنها در نحوه حضور دانش آموزان در مدارس است، زیرا الان برخی از خانواده از بازگشایی حضوری مدارس استقبال می کنند و عده ای دیگر نه، اینجا انجمن اولیا و مربیان با خانواده های بچه های مدرسه خودشان تماس می گیرند و نظر آنها را جویا می شوند و بعد این پنج نفر تصمیم می گیرند و اعلام می کنند که با کدام شیوه مدرسه دانش آموزانشان موافق هستند، حضوری، نیمه حضوری یا ترکیبی، مدرسه شان را بازگشایی کنند.
وی همچنین افزود: حتی انجمن اولیا و مربیان بر کار نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی می کنند، اگر هم ببینند شیوه نامه های بهداشتی رعایت نمی شود می توانند مدرسه را غیر حضوری کنند، زیرا بازگشایی حضوری اجباری نیست.
یزدان پناه در ادامه ابزار امیداوری کرد با حضور انجمن اولیا و مربیان شرایط بهتری برای تدریس دانش آموزان فراهم شود و گفت: یادمان باشد اولویت اول آموزش و پرورش سلامت دانش آموزان است بعد آموزش.
شبکه شاد بستر اصلی آموزش دانش آموزان در سال تحصیلی ۱۴۰۰ است
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه با تکرار این مطلب که بازگشایی حضوری مدارس بسته به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا دارد، گفت: آموزش و پرورش استان کرمانشاه برای هر سه حالت ممکن، حضوری، غیرحضوری و تلفیق این ۲ کاملا آماده است که سال تحصیلی را شروع کند.
یزدانپناه افزود: چه مدرسه حضوری باشد چه نباشد شبکه شاد برای تحصیل دانش آموزان در سال ۱۴۰۰ فعال است و در هرشریطی به کار خود ادامه می دهد.
او در ادامه نسبت به بازگشایی مدارس روستایی و عشایری استان نیز گفت: معمولا تعداد دانش آموزان کلاس های روستایی کمتر از چند نفر است و منطقی است برای تدریس بهتر معلمان سرکلاس حاضر شوند.
حدود ۳۳۰ هزار نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان کرمانشاه دانش آموز است وحدود ۳۰ هزار نفر معلم و فرهنگی است.
استان کرمانشاه ۱۴ شهرستان، ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستای دارای سکنه دارد.