مهرداد قاسمی روز پنجشنبه در نشست با خبرنگاران این استان افزود: در حال حاضر از معادن فعال استان هشت ماه معدنی خاک نسوز، سنگ تزیینی، سنگ لاشه، سنگ گچ، سیلیس و مواد اولیه سیمان استخراج میشود.
وی با اشاره به وجود ۱۵۲ معدن در استان، تصریح کرد: از این تعداد ۱۱۶ معدن فعال و مابقی غیرفعال بوده که سلب صلاحیت شده است.
قاسمی با اشاره به برنامه اکتشاف پهنههای معدنی در استان، اظهار داشت: تاکنون ۶ پهنه معدنی در استان تعریف و چهار پروانه اکتشاف صادر شده است که در این مناطق احتمال قابلیت معادن مس، روس، طلا و سرب وجود دارد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری به مشکلات این حوزه نیز اشاره کرد و گفت: محدودیتهای منابع طبیعی و حفاظت محیط زیست مهمترین تنگنا در این حوزه است.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از انجام ۳۱ هزار و ۸۸۷ مورد بازرسی از اصناف استان در ۶ ماهه نخست امسال خبر داد و افزود: در این بازرسیها یک هزار و ۵۱۳ پرونده با یک هزار و ۷۱۴ مورد تخلف تشکیل شده است.
غلامرضا قائدامینی تصریح کرد: ارزش این تخلفات ۲۰ میلیارد و ۳۷۶ میلیون ریال ارزیابی شده است.
وی ادامه داد: گرانفروشی، کمفروشی، درج نکردن قیمت، عرضه خارج از شبکه، احتکار و رعایت نکردن بهداشت از جمله تخلفات شناسایی شده است.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نظارت بر سنگشکنهای استان به واسطه جلوگیری از افزایش خودسرانه قیمت شن و ماسه را از دیگر اقدامات انجام شده این معاونت برشمرد و گفت: بر اساس نظارتها ۳۸ مورد تخلف از سنگشکنهای استان به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای۴۳ هزار و ۵۹۰ واحد صنفی است که از این تعداد هشت هزار و ۲۷۸ واحد صنفی تولیدی، ۲۳ هزار و ۳۴۰ واحد صنفی توزیعی، هفت هزار و ۳۶۱ واحد صنفی خدمات فنی و چهار هزار و ۶۱۱ واحد صنفی خدماتی هستند.