حسن حسن دوست روز جمعه با اعلام این مطلب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ساختار هویتی شهر قزوین در هنگام رنگ آمیزیهای دیواری بسیار اهمیت دارد و تلاش میکنیم همواره و براساس بافت انسانی، تاریخی، مذهبی و اجتماعی هر محله از طرحها و رنگهای متناسب استفاده کنیم.
وی اضافه کرد: در مناطق سه گانه شهر قزوین، برروی نماهای دارای هویت ساختار شهری، رنگ آمیزی صورت میگیرد که به عنوان مثال در محله سبزه میدان برخی از منازل مسکونی از یک تاریخ و میراث کهن برخوردار هستند که در این موارد سعی شده با بهبود رنگ آمیزی، آن نماها را حفظ کنیم.
حسن دوست با بیان اینکه بیشتر نقاشیها و رنگ آمیزی دیوارها در خیابانهایی صورت میگیرد که در شریان اصلی شهر باشند، تصریح کرد: دلیل این موضوع هم بهره مندی حداکثری شهروندان از این طرحها است و اینکه بتوانیم از نظر سیما و منظر شهری برای کسانی که تازه وارد شهرر قزوین میشوند، جلوهای هنری و تازه ایجاد کنیم.
این مسؤول با اشاره به اینکه برای نقاشی و دیوارنگاره باید از مالک ساختمان رضایت کتبی اخذ شود، گفت: این موضوع در برخی از نواحی منفصل شهری بیشتر نمود پیدا میکند اما با این حال در نواحی منفصل شهری مانند اسماعیل آباد، شهرک دانش و مشعلدار نزدیک به ۲ سال است که نقاشی دیواری آغاز و در مرحله نخست نیز دیوارهای مدارس این نواحی را انتخاب کردهایم.
حسن دوست در خصوص دیوارهای بناهای رومی، اظهار داشت: نماهای رومی به لحاظ اینکه از نظر هویتی با کهن شهر قزوین سازگاری ندارند، امکان رنگ آمیزی برروی آنها وجود ندارد.
معاون سازمان زیباسازی شهرداری قزوین یادآور شد: در بحث رنگ آمیزی مبلمان شهری نیز بیشتر معابر و خیابان های شهر قزوین، از راه آهن گرفته تا پونک براساس سازه بتنی و فلزی تحت رنگ آمیزی قرار گرفتهاند.