مهدی محمدی اصفهانی جمعه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این همایش سه روزه، دو پنل هنر، یک پنل بین الملل، یک پنل ویژه بانوان و چهار پنل علمی پژوهشی با محوریت اربعین با ارائه مطلب توسط سخنرانانی از کشورهایی از جمله ایران، پاکستان، افغانستان، تاجیکستان، قزاقستان و آذربایجان برگزار شد.
وی ادامه داد: در پایان این همایش مصوب شد گفتگوهای اربعینی بر مبنای قرآن استوار باشد و از مسائل و مباحث افتراقی پرهیز شود. همچنین گفتگوی بین اساتید و پژوهشگران اربعینی با تبیین محوریت نقش تمدنی اربعین باشد.
مسوول ستاد برگزاری همایش بینالمللی اربعین ادامه داد: تشکیل سازمان های مردمنهاد توسط اساتید فرهنگی دانشگاهی در کشورهای مختلف با گفتمان علمی پژوهشی و با محوریت جوانان و بانوان و تداوم برنامههای گفتگومحور در طول سال از دیگر مصوبات این همایش بود.
محمدی اصفهانی افزود: توجه به اقتصاد اربعینی به منظور تقویت و توانمندسازی تشکل های اربعینی و تلاش برای راه اندازی بنیاد بین المللی اربعین از دیگر مواردی بود که در این همایش به تصویب رسید.
در این همایش ۳۰ نفر از استادان دانشگاهی و صاحبنظران علوم دینی از عراق، افغانستان، پاکستان، یمن، سوریه، لبنان و برخی دیگر از کشورهای آسیای میانه به صورت حضوری و یا ویدئوکنفرانسی شرکت داشتند.