به گزارش روز شنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از وزارت علوم، علی خاکی صدیق در گفت و گویی افزود: این موضوع مطرح شده که اگر در ترم آینده در دانشگاهی که دانشجویان بومی دارد و همه آنان واکسن کرونا را تزریق کردند، آیا می توان کلاسی را به صورت گروهی برگزار کرد.
وی ادامه داد: اگر ستاد ملی مقابله با کرونا در آن منطقه مجوز را صادر کند، می توان کلاس ها را به صورت موردی و محدود برگزار کرد.
به گزارش ایرنا، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز شنبه نیز در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: دانشجویان تحصیلات تکمیلی اگر ۲ دز واکسن کرونا را تزریق کرده باشند، میتوانند از خوابگاه دانشجویی استفاده کنند.
خاکی صدیق درمورد چگونگی وضعیت آموزشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی با توجه به تزریق واکسن کرونا افزود: دانشجویان تحصیلات تکمیلی که درگیر امتحان جامع، انجام پروژه یا نگارش پروپوزال رساله دکتری خود هستند، برای حضور در دانشگاه مشکل خاصی ندارند و در حال حاضر نیز در دانشگاه حضور دارند.
وی تصریح کرد: دانشجویان تحصیلات تکمیلی همچنین اگر ۲ دز واکسن خود را تزریق کرده باشند، در استفاده از خوابگاه های دانشجویی نیز مشکلی ندارند.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در حال حاضر دانشگاه ها باز هستند و فعالیت های پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی درحال انجام است و از حدود ۳۰ درصد از ظرفیت خوابگاه ها استفاده می شود.
نیازمند همکاری وزارت ارتباطات برای تامین اینترنت رایگان دانشجویان و اساتید هستیم
خاکی صدیق همچنین در پاسخ به این سوال که باتوجه به تداوم آموزش مجازی دانشگاه ها، سال تحصیلی جدید اینترنت رایگان به دانشجویان اختصاص می یابد، گفت: نیازمند همکاری وزارت ارتباطات برای تامین اینترنت رایگان دانشجویان و اساتید هستیم
وی در مورد نحوه استفاده دانشجویان و اساتید از اینترنت رایگان دانشجویی تاکید کرد: وزارت ارتباطات در سال ۱۳۹۹ و نیمه نخست امسال همکاری مناسبی در تامین اینترنت رایگان حوزه آموزش اساتید و دانشجویان داشته است.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید براینکه همکاری وزارت ارتباطات در تامین اینترنت رایگان دانشجویان و اساتید در آموزش دانشگاه ها بسیار موثر بود، اظهار امیدواری کرد با توجه به افزایش قیمت اینترنت این تسهیلات باردیگر از سوی وزارت ارتباطات به دانشگاه ها ارایه شود.