تبریز - ایرنا - معاون نهاد کتابخانه‌های عموی کشور استاد شهریار را شاعری ملی در حد شعرای بسیار بزرگ دانست و گفت: انتخاب سالروز بزرگداشت شهریار به عنوان روز شعر و ادب، انتخابی آگاهانه و از سر ذوق و فهم بود.

مهدی رمضانی روز شنبه در ارتباط ویدئوکنفرانسی به مناسبت روز شعر و ادب و گرامیداشت استاد شهریار افزود: در وصف اهمیت و جایگاه شعر و زبان و ادب فارسی به سادگی نمی توان گذشت چرا که در ایران ذخایر عظیم ادبی غیرقابل انکاری وجود دارد که برخی کشورها تلاش می کنند با تاریخ سازی مفاخر ادبی و معنوی ما را به نام خود ثبت کنند و این انگیزه ما را در پاسداشت مفاخرمان دوچندان می کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب شعر را به عنوان یک ثروت ملی می شمارند و دیدار مکرر و منظم ایشان با شعرا نشان از اهمیت این موضوع دارد، گفت: توجه به شعر و ادبیات دغدغه اصلی معظم له است.

رمضانی توجه چهره های ادبی و علمی به شعر را ضروری دانست و گفت: امروزه زبان فارسی از خیلی جهات مورد حمله قرار می گیرد و ما باید با ارج نهادن به شعرا و ادبا در مقابل این حملات بایستیم.

معاون نهاد کتابخانه های عمومی کشور انتخاب سالروز بزرگداشت استاد شهریار به عنوان روز شعر و ادب را یک انتخاب درست و از سرفهم عنوان کرد و افزود: استاد شهریار یک شاعر فارسی گوی آذربایجانی است که از عاشقانه ها تا اشعار انقلابی و سیاسی و آیینی او می توان یاد کرد.

اخلاق گرایی و دعوت به صلح جهانی نماد بارز شعر شهریار است

مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی نیز در این نشست با بیان اینکه بنده از دوران جوانی در محضر استاد شهریار تلمذ کرده و اردات خاصی به شعر شهریار دارم، افزود: شعر شهریار همه ما را به یک جریان فرهنگی زلال هدایت کرد.

شهرام خدایی با بیان اینکه از نظر تحلیل های جامعه شناختی در شعر شهریار قابلیت های ارزشمندی برای هدایت جامعه وجود دارد، گفت: اگر امروز نیاز به افزایش ابعاد انسانی در جامعه وجود دارد، فکر می کنم در سایه گستره ادبیات و توجه به اشعار انسانی و اخلاقی می توان با بسیاری از آسیب های اجتماعی مقابله کرد.

وی با اشاره به جایگاه خاص اشعار شهریار در بین عموم مردم و علاقه بسیاری از جهانیان به غنای ادبی و اخلاقی این اشعار خاطرنشان کرد: در شعر شهریار همیشه توجه به اخلاق و تعالی دیده می شود و دعوت به صلح و دوستی از ویژگی های بارز شعر استاد شهریار است.