محمد دوستعلی پور روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت که تولید این واحدها حدود یک دهه به دلایل متعدد متوقف شده بود که در نهایت با جذب سرمایه گذاری ۱۵۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی توسط بخش خصوصی و با رایزنی های مسئولان شهرستانی و استانی به چرخه تولید بازگشتند.
وی افزود که با شروع تولید در این واحدها که در شهرک صنعتی چمستان مستقر هستند ، ۷۶ نفر به صورت مستقیم مشغول کار شدند.
رئیس اداره صمت نور یکی از واحدهای صنعتی احیا شده را کارخانه تولید ظروف پت معرفی کرد که برای راه اندازی چهار خط تولید آن ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه و برای ۳۰ نفر شغل ایجاد شد.
وی از کارخانه تولیدی روغن زیتون و کنجد با سرمایه گذاری یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی و ظرفیت شغلی ۲۰ نفر ، شرکت تولیدی انواع کیسه های پلاستیکی با سرمایه گذاری ۳۰ میلیارد تومانی و اشتغالزایی ۱۲ نفری ، کارگاه سازه فلزی تیرچه با اشتغالزایی هفت نفر و سرمایه گذاری ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی و تولید تشک و لوازم خواب با اعتبار یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و اشتغالزایی هفت نفر به عنوان دیگر واحدهای تولیدی احیا شده نام برد.
دوستعلی پور همچنین از شناسایی ۱۸ واحد تولیدی و صنعتی راکد و نیمه فعال دیگر شهرستان نور خبر داد و گفت: امسال نیز هدف گذاری برای احیای این واحدهای تولیدی در شهرستان برنامه ریزی شده که امیدواریم با برداشتن موانع تولید و جذب سرمایهگذاران جدید تا آخر امسال به چرخه تولید باز گردند.
این مسئول همچنین از آماده بهره برداری بودن ۱۵ واحد تولیدی با پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی در این شهرستان خبر داد و اظهار امیدواری کرد که این واحدهای تولیدی که با سرمایه گذاری ۷۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی اجرایی شده ، در آینده نزدیک به بهره برداری برسد.
وی گفت که با بهره برداری از این واحدها بیش از یکصد نفر مشغول کار می شوند.
بیش از ۷۰ واحد تولیدی و صنعتی با اشتغالزایی ۲ هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم در شهرستان نور فعالیت دارد.