مهدی مودی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این سه کارگاه در آموزش و پرورش استثنایی استان و هنرستانهای عارف، امام خمینی(ره) ایجاد شده است.
وی افزود: تولید محتوای انجام شده در این کارگاه ها در اختیار اداره کل صدا و سیمای استان قرار می گیرد تا برای دانش آموزان روستاهایی که در دریافت محتوای آموزشی در شبکه های ملی مشکل دارند از طریق این رسانه پخش شود.
مودی در ادامه گفت: علاوه بر محتوای الکترونیکی این کارگاه ها محتوای کاغذی نیز تولید میشود که مختص ۲۰ درصد دانش آموزانی است که از شبکه شاد محروم هستند.
وی گفت: بیش از ۸۰ راهور آموزشی در سطح استان و ۲ هزار و ۱۲ مدیر آموزشگاه ها را اداره و در امر آموزش ما را همراهی میکنند.
مودی اظهار داشت: همچنین عوامل اجرایی و مراقبین سلامت وظیفه توزیع درسنامه که به صورت خودآموز تهیه میشود در هفته یکبار بین دانش آموزان عشایری و روستایی توزیع میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: همزمان با بازگشایی مدارس بستر شبکه شاد نیز با رفع اشکلات رونمایی میشود.
وی افزود: سال گذشته استفاده از فضاهای مجازی در امر آموزش با دید مکمل بود اما با تولید محتوا و پیشرفت هایی که در نوع آموزش داشته ایم هم اکنون به عنوان آموزش اصلی نیز محسوب میشود.
سال تحصیلی گذشته ۱۸۰هزار دانش آموز خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه استان زیر نظر ۱۴ هزار نفر معلم تحصیل می کردند که از این تعداد ۱۰۴ هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی و مابقی متوسطه بود.