زنجان- ایرنا - استاندار زنجان به لزوم رصد فرآیند اجرای پژوهش ها در این استان تاکید کرد و گفت: پژوهش‌ها باید به راهکارهای عملیاتی برای حل مسائل منجر شود.

به گزارش ایرنا فتح الله حقیقی روز یکشنبه در جلسه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان افزود: این رویه مناسبی است که از دو سه سال گذشته، تدوین موضوعات و اولویت های پژوهشی استان به مراکز علمی و دانشگاهی محول شده است چون پیش از این، اجرای پژوهش‌ها در استان گرفتار رویه و کار اداری شده بود.  

وی به ضرورت توجه به موضوع مدیریت بیماری کرونا در انجام پژوهش ها تاکید کرد و اظهار داشت: در این حوزه کارهای مهمی انجام شده است، به عنوان مثال بر اساس آنچه در ستاد ملی مقابله با کرونا عنوان شد، میزان ابتلا به کرونا در استان زنجان در پیک پنجم نسبت به پیک چهارم ۳۵ درصد کاهش داشت، از این رو اجرای پژوهشی در زمینه چابک سازی مدیریت کرونا در استان باید در دستور کار باشد.  

حقیقی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم پژوهش در خصوص شرایط موفقیت منطقه ویژه اقتصادی زنجان اشاره کرد و گفت: با اینکه مجوز ایجاد این منطقه در زنجان داده شده ولی ما هنوز در این خصوص نگذاشتیم افتتاحی صورت بگیرد چرا که در برخی نقاط کشور، یک تعداد از مناطق ویژه اقتصادی از حیز انتفاع افتادند چون به معنی واقعی، منطقه ویژه اقتصادی در آنها استقرار پیدا نکرد، از این رو پژوهش در خصوص راهکارهای موفقیت منقطه ویژه اقتتصادی در زنجان باید مورد توجه قرار گیرد.  

وی ادامه داد: در خصوص ایجاد مرکز لجستیک شمال غرب کشور در استان زنجان نیز نیاز به اجرای پژوهش وجود دارد. برای تبدیل زنجان به مرکز لجستیک شمال غرب کشور، برخی بسترها ایجاد شده و برخی نیز در حال ایجاد است.  

خلیل قاسملو، مدیرآموزش، پژوهش و آینده‌نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از اجرای طرح های پژوهشی در دست اجرا در استان، گفت: برای اجرای طرح های پژوهشی سال گذشته در این استان، از محل یک درصد اعتبارات پژوهشی، ۷۴۸ میلیون تومان پیش بینی شد که  ۳۵۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان آن تخصیص یافت.  

به گزارش ایرنا در این جلسه  تامین اعتبار به مبلغ ۳۸۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از اعتبارات پژوهشی سال جاری برای تکمیل طرح های پژوهشی سال گذشته استان به تصویب اعضا رسید.