تهران- ایرنا- رییس شورای عالی سیاسی یمن گفت: تحولات اخیر که در سطح نظامی در این کشور رخ داده، کشورهای متجاوز را مجبور به پذیرش صلح واقعی خواهد کرد.

به گزارش ایرنا از المسیره، مهدی المشاط روز یکشنبه افزود: در زمان حاضر هیچ چشم اندازی برای راه حل سیاسی به جز تلاش‌های اندک و مردد عربستان و عمان وجود ندارد.

وی با اشاره به ادامه تلاش‌های عمان برای میانجیگری صلح اظهار داشت: طرف مقابل (عربستان) شعار صلح سر می‌دهد در حالی که عکس آن عمل می‌کند و در پشت پرده عکس آن چه را که در رسانه‌ها می‌گوید، می‌خواهد.

رییس شورای عالی سیاسی یمن با انتقاد از حمایت سازمان ملل متحد از کشورهای متجاوز، تاکید کرد: اصرار بر معامله پرونده انسانی با نظامی و سیاسی، غیر قابل پذیرش است.

مشاط به نقش آمریکا در جنگ یمن اشاره و تصریح کرد: واشنگتن در پشت پرده تجاوز به یمن قرار دارد و بقیه کشورها تنها وسیله و ابزاری برای اجرای خواست آمریکا هستند.

وی ادامه داد: پس از پنج سال از تهدیدهای آمریکا در خصوص فروپاشی اقتصادی، این توطئه را خنثی و چرخ‌های اقتصاد را به حرکت در آوردیم. همان طور که جنگ نظامی، مرد خود را می‌طلبد، جنگ اقتصادی نیز این گونه است و یمن در این جنگ هم پیروز خواهد شد.

رییس شورای عالی سیاسی یمن اضافه کرد: حدود ۸۰ درصد از ثروت این ملت به جیب کشورهای متجاوز می‌رود.

این مقام یمنی بیان کرد: کشورهای متجاوز تلاش کردند که انقلاب مردم یمن را تضعیف و به شکست بکشانند؛ اما نتوانستند و امروز این انقلاب استوار و محکم است.

وی درباره تحولات نظامی مأرب نیز گفت که این جنگ، بسیار راهبردی و مهم است. خاک یمن را از اشغال آزاد می‌کنیم خواه مأرب یا هر جای دیگری باشد و اجازه نمی‌دهیم که حتی یک وجب از خاک کشور در اشغال بیگانگان باشد.

مشاط همچنین خاطر نشان کرد که هر چقدر نظام سعودی در خون مردم یمن غوطه‌ور شود، خروج از آن برایش سخت خواهد بود.

عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، جنگ تمام عیاری را علیه یمن - فقیرترین کشور عربی - آغاز کرد که بهانه آن بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت بوده است.

نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد از جمله سازمان جهانی بهداشت و یونیسف بارها هشدار داده‌اند که بر اثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در قرن گذشته بی‌سابقه است، روبه رو هستند.