کاظمی که در لیگ ملت ها و المپیک به عنوان یک پدیده به والیبال جهان معرفی شده بود، مسیر روبه رشد خود را در مسابقات قهرمانی آسیا ادامه داد و با گذر از عنوان "پدیده" خود را به ستاره جدید والیبال و نقطه اتکاری بلندقامتان ایران در مسابقات سخت و حساس تبدیل کرد.
کسب عنوان ارزشمندترین بازیکن مسابقات و معرفی به عنوان بازیکن برتر در اکثر بازیها، کسب امتیازان فراوان در هر بازی و تبدیل شدن به ستون و نقطه اتکای کادر فنی برای کسب برتری برابر حریفان، بخشی از توانایی انکار ناپذیر این والیبالیست آق قلایی در ژاپن بود.
صابر کاظمی متولد ۳ دی ۱۳۷۷ در روستای ترکمننشین قانقرمه از توابع آق قلا است که همانند بسیاری از ساکنان این استان، از کودکی با والیبال آشنا شد و به خاطر علاقه شدید و فیزیک بدنی مناسب، از کودکی به تمرین والیبال پرداخت و در ۱۱ سالگی با عضویت در تیم میدان این شهر، فعالیت حرفه ای خود را آغاز کرد.
او زمانی که ۱۶ سال داشت توسط محمد وکیلی استعداد یاب تیم ملی کشف و به تیم ملی نوجوانان والیبال ایران دعوت شد و اولین بازی ملی خود را در سال ۲۰۱۸ هنگامی که برای اولین بار به تیم ملی بزرگسالان دعوت شده بود، در لیگ ملتهای والیبال مردان مقابل تیم ایتالیا تجربه کرد.
کاظمی در این مسابقات و در بازی با برزیل با کسب ۱۵ امتیاز عنوان امتیاز آورترین بازیکن ایران را به دست آورد.
با وجود درخشش کاظمی در لیگ ملت ها ، سرمربی تیم ملی در بازی های المپیک توکیو فرصت زیادی به این ملی پوش گلستانی نداد تا اولین تجربه حضور در المپیک برای ستاره جوان تیم ملی تلخ و فراموش نشدنی باشد.
پس از ۲ ناکامی لیگ ملت ها و المپیک که با خداحافظی چندین ستاره نامدار والیبال ایران همراه بود، تیم ملی با ترکیبی جوان به مسابقات قهرمانی آسیا در ژاپن رفت تا با کسب عنوانی شایسته، ذهن مردم را از شکست های اخیر خالی کند که سهم صابر کاظمی در رسیدن ایران به جام قهرمانی انکار ناپذیر بود.
ستاره ۲۰۵ سانتی متری گلستان با وجود سن نه چندان زیاد و تجربه کوتاه در تیم ملی حالا به ستون اصلی والیبال ایران تبدیل شده و می تواند با انتخابی درست در تیم باشگاهی داخلی یا خارجی، تا سال ها به درخشش خود در تیم ملی ادامه دهد.
مصدومیت از ناحیه مچ پا که تا آخرین مسابقه کاظمی را آزار داد و آسیب دیدن اتفاقی بینی در تمرینات قبل از مسابقه با چین هم مانع درخشش او نشد و در نهایت انتخاب به عنوان MVP ( بهترین بازیکن جام) موفقیت های این ورزشکار گلستانی را کامل کرد.
به جز صابر کاظمی، گلستان یک مربی هم در جمع اعضای کادر فنی مسابقات قهرمانی آسیا داشت.
عظیم جزیده ملی پوش سابق والیبال ایران و عضو چندین تیم لیگ برتری، مربی تیم ملی در ژاپن بود و نقشی موثر در آمادگی تیم قبل از اعزام و ارائه مشورت های فنی در زمان مسابقه به سرمربی و تاثیرگذاری در انتخاب بازیکنان و زمان و نحوه تعویضها داشت.
والیبال از گذشته های دور پس از سوارکاری، یکی از پرطرفدارترین ورزش ها در گلستان به شمار می رفت و برگزاری مسابقه والیبال، یک پای ثابت مجالس شادی و جشن مردم این استان محسوب می شد.
حاج خوشگلدی و غیاث الدین صحنه، میکاییل یلمه، ابراهیم و عثمان سن سبیلی، شعبان چهارنایی، ادریس دانشفر، عبدالرحمان رئوفی، عظیم جزیده و پرویز فرخی، نمونه ای از والیبالیست های نامدار گلستان به شمار میروند که برخی از آن ها مانند ابراهیم سن سبیلی در جام جهانی ۱۹۸۹ عنوان کاملترین بازیکن دنیا در رده سنی نوجوانان را کسب کرد.
روند رو به رشد والیبال گلستان با معرفی ستاره های متعدد در سال های اخیر ادامه داشته که اوج آن رقابت های آسیایی جاکارتا بود که در آن فرهاد قائمی و صابر کاظمی به همراه تیم ملی موفق به کسب مدال طلای این بازیها شدند.
حضور مستمر در سطح اول والیبال کشور و معرفی چهرههای نامدار و ملیپوش در سالهای متمادی در کنار هواداران پرشور، گلستان را به قطب این رشته در کشور تبدیل کرده اما رونق این ورزش در گلستان نیازمند احداث سالن اختصاصی و توجه بیشتر به ردههای سنی پایه است.