سرهنگ محمدرضا محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه شماره گذاری اینترنتی با نوبت دهی اینترنتی متفاوت است ادامه داد: همه شهروندان باید پیش از تعویض پلاک نوبت دهی اینترنتی را انجام دهند اما با ارائه این خدمت شهروندان میتوانند از طریق sakha.epolice.ir و اپلیکیشن "پلیس من" خدمات راهنمایی و رانندگی و شماره گذاری اینترنتی را دریافت کنند.
رییس پلیس راهور استان اصفهان افزود: با ارائه این خدمت بیش از ۷۵ تا ۸۰ درصد فرایند تعویض پلاک خودرو در منزل از طریق اینترنت انجام میشود و شهروندان میتوانند پلاک را خودشان انتخاب کنند و موضوع احراز سکونت را انجام دهند.
وی بیان کرد: در این طرح فرآیند تعویض پلاک خودرو شهروندان بهصورت اینترنتی انجام میشود اما بازدید خودرو، ارائه اسناد قدیم و دریافت اسناد جدید و فک پلاک خودرو در مدت زمان کمتر از ۱۵ دقیقه بدون پیاده شدن از وسیله نقلیه در یک لاین "وی ای پی" و تنها در مرکز شماره یک اصفهان انجام خواهد شد.
محمدی با بیان اینکه روزانه بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ تعویض پلاک فقط در شهر اصفهان انجام میشود اضافه کرد: در زمان حاضر ظرفیت نوبت دهی برای تعویض پلاک اینترنتی محدود است و بطور طبیعی احتمال بروز مشکلات و نواقصی وجود دارد و روزانه حدود ۴۰ تعویض پلاک از این طریق انجام میشود.
وی ابراز امیدواری کرد که این طرح در آینده توسعه پیدا کند و تمامی تعویض پلاکها اینترنتی انجام شود.
رییس پلیس راهور استان اصفهان تاکید کرد: شهروندان پس از تکمیل مدارک و با دریافت نوبت اینترنتی به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنند تا بدون معطلی و صرف وقت اضافه خدمات مطلوب را بدون هزینه مضاعف دریافت کنند.
تمام شهرستانهای استان اصفهان دارای یک مرکز و شهر اصفهان هم دارای ۲ مرکز تعویض پلاک است.