علی صالی روز دوشنبه درحاشیه این بازدید افزود: همچنین امکان ملاقات با تمامی زندانیان و اشتغال به کار ۱۵۰ نفر از مددجویان زندان های هرمزگان موافقت شد.
وی بیان داشت: ۶۷ نفر از مددجویان زندان های هرمزگان نیز مشمول پیشنهاد عفو و ۸۱ نفر نیز جهت پیشنهاد استفاده از پابند الکترونیک واجد شرایط شناخته شدند.
رییس شورای قضایی هرمزگان همچنین از موافقت با پیشنهاد اعطای آزادی مشروط به ۶۴ نفر از زندانیان این استان از طریق دادگاه خبر داد و گفت: به منظور بهره مندی مددجویان از آثار مثبت و سازنده حضور در کنار خانواده هایشان و همچنین شرکت در نشست های معنوی ایام سوگواری اربعین حسینی، به هزار و ۸۰۰ نفر از مددجویان واجد شرایط نیز مرخصی اعطا شد.
صالحی بر لزوم به کارگیری از همه ظرفیتها و امکانات به منظور اشتغال به کار زندانیان تاکید کرد و اظهارداشت: استفاده از سامانه های نظارت الکترونیکی، مجازاتهای جایگزین حبس و آزادی مشروط در کاهش جمعیت کیفری زندان ها بسیار موثر است.
وی تفکر انقلابی و کار جهادی را ۲ مولفه مهم به منظور دستیابی به موفقیت در موضوع رسیدگی به امور زندانیان و نظارت بر زندانها برشمرد و خاطرنشان کرد: پیامدهای زندانی شدن افراد بر خانواده هایشان باید همواره مورد توجه قرار گیرد و برنامه ریزی های دقیقی برای باز اجتماعی شدن مددجویان صورت پذیرد.
این مقام قضایی، استفاده از ظرفیتهای قانونی جهت بازنگری و کاهش مجازات محکومان یکی از اهداف اساسی اجرای طرح بازدید سراسری قضات از ندامتگاههای استان هرمزگان برشمرد .
وی همچنین با اشاره به دستور رییس قوه قضایی مبنی بر اینکه دستگاه قضایی باید پنگان همگان باشد، گفت: مسوولان قضایی استان باید با صدور آرای مناسب تا جایی که امکان دارد و قانون اجازه می دهد از صدور قرارهای منتهی به بازداشت خودداری شود.
صاحلی گفت: تاکید رییس قوه قضاییه برای ساماندهی و کاهش جمعیت کیفری باعث شده تا یک نهضت عمومی در بخش های مختلف ایجاد شود و همه ارکان دستگاه قضایی، کاهش تعداد زندانیان را در دستورکار خود قرار دهند.
وی بیان داشت: در راستای اجرای مفاد سند تحول قضایی و عمل به دستور رییس قوه قضاییه، یکی از مهم ترین رویکردهای دستگاه قضایی هرمزگان، حبس زدایی و کاهش جمعیت کیفری است که به همین منظور برنامه بازدیدهای منظم، پی در پی و هدفمند مسوولان و قضات از زندان ها و بازداشتگاه ها پیش بینی و عملیاتی شده است.
وی