به گزارش ایرنا، بهروز ندایی در روز سهشنبه در نشست انجمن کتابخانههای عمومی استان اردبیل اظهار کرد: لازم است طرحهای نیمه تمام کتابخانهها شناسایی و معرفی شوند تا در اولویت تخصیص اعتبارات قرار گیرند.
وی با تاکید بر نیاز اعتباری کتابخانهها از محل نیم درصد شهرداریها، خواستار پیگیری تخصیص اعتبارهای ملی به شهرداریها در موعد مقرر برای واریز به حساب این نهاد شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اردبیل همچنین بیان کرد: در راستای احداث و تجهیز کتابخانهها مشارکت خیران نیز جذب شده اما لازم است این مشارکتها بیش از پیش تقویت شود.
وی با اشاره به اهمیت کتاب و کتابخوانی افزود: میزان مطالعه در استان و کشور با اقدامهای صورت گرفته در زمینه فرهنگسازی افزایش یافته است، چرا که کتابخانهها در واقع انتقال دهنده تجربههای گذشتگان به نسل حاضر و آینده هستند.
مدیرکل نهاد کتابخانههای عمومی استان اردبیل نیز در ادامه به تعطیلی بیشتر کتابخانهها از اسفند ۹۸ به دلیل شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت که در این مدت اجرای برنامهها به صورت مجازی پیگیری و اجرا شده است.
پروانه رضاقلیزاده اضافه کرد: نیمه نخست سالجاری ۹۹ نشست کتابخوانی، ۱۷ برنامه نقد و رونمایی، ۱۳ نشست کتابخوانی تخصصی و پنج نمایشگاه برخط کتاب برگزار شده است.
وی اظهار کرد: همچنین برنامههایی مانند محفل ادبی شمس عطار با همکاری و حضور شاعران و نوحهخوانان هر ۲ ماه یکبار برگزار میشود.
مدیرکل نهاد کتابخانههای عمومی استان اردبیل از افزایش تعداد اعضای کتابخانههای این استان به ۵۱ هزار و ۳۵۷ نفر در سالجاری خبر داد و بیان کرد: تعداد اعضای کتابخانهها در سال گذشته ۴۹ هزار و ۷۲۳ نفر بود.
در استان اردبیل ۸۱ باب کتابخانه نهادی و مشارکتی فعالیت دارند که با اتمام ساختمان کتابخانه شهر قصابه این تعداد به ۸۲ باب افزایش خواهد یافت.