رامین مصطفوی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: واحدهای صنفی ناتوان از رقابت صنفی بازار و ورشکسته در تربت حیدریه در زمره ۲۶۰ واحد صنفی جدید بودند که از ابتدای پارسال تاکنون در این شهرستان شروع به فعالیت کرده بودند.
وی ادامه داد: اتحادیه خواروبار تربت حیدریه ۹۶۵ واحد را در رستههای همگون شامل خواروبار، عمده فروش مواد خوراکی، لبنیات و گیاهان دارویی زیر نظارت خود دارد.
رییس اتحادیه خواروبار تربت حیدریه گفت: مخالف گسترش فروشگاههای زنجیرهای نیستیم اما رفتارهای انحصاری آنها توان رقابت را از واحدهای صنفی کوچکتر سلب کرده است.
وی افزود: صاحبان اصلی فروشگاههای زنجیرهای اختیار ورود مواد اولیه و تولید کالا را در دست دارند و بر این اساس با وجودی که باید کالا را به مراتب ارزانتر از دیگر هم صنفان عرضه کنند، در عمل این گونه نیست و با تبلیغات فریبنده مشتریان را به سمت خود میکشانند.
مصطفوی ادامه داد: با توجه به اینکه رییس دولت سیزدهم دارای پیشنیه قضایی است و با شعار مبارزه با فساد شناخته می شود، از وی انتظار داریم نسبت به برخورد قاطع و منطقی با شبکههای اقتصادی سازماندهی شده، به داد هم صنفیهای ما در سراسر کشور برسد.
وی گفت: مشکل در رقابت نابرابر واحدهای صنفی کوچک و بزرگ و نیاز برخی از آنها به حمایت، موضوعی محدود به شهرستان تربت حیدریه نیست بلکه فراگیر بوده و موضوعیت سراسری و کشوری دارد.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.