سیدجواد فیضحسینی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از مالکان پنج درصد ادوات کشاورزی باقی مانده نیز درخواست میکنیم در اولین فرصت جهت تشکیل پرونده به مدیریت جهاد کشاورزی شهر محل اقامت خود مراجعه کنند که به آنها نیز امکان معرفی از سوی دستگاه متولی و تخصیص سوخت وجود داشته باشد.
وی گفت: در قالب این طرح هم اکنون بیش از ۶۰ درصد ادوات کشاورزی در این منطقه پلاکگذاری شدهاست.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه میاندوآب اضافه کرد: در جنوب آذربایجانغربی که شامل شهرستان های مهاباد، میاندوآب، پیرانشهر، سردشت، بوکان، نقده، تکاب، و شاهین دژ است، ۲۵ هزار و ۳۰۰ دستگاه ادوات کشاورزی وجود دارد که از این تعداد ۸۸۰ دستگاه کمباین و مابقی تراکتور است.
فیض حسینی افزود: همچنین از این تعداد ۱۵ هزار و ۵۰۰ دستگاه پلاکگذاری شده و برای نزدیک به ۲۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه هم پرونده تشکیل شده است و حدود هزار دستگاه نیز هنوز نسبت به تشکیل پرونده اقدامی انجام نداده اند.
وی افزود: در راستای ساماندهی تحویل سوخت به بخش کشاورزی و همچنین در راستای اجرای تصمیمات اتخاذ شده در کمیته نظارت و کنترل توزیع سوخت مقرر شده بود از ابتدای سالجاری صرفا برای آن دسته از ادوات کشاورزی که مالکان آنها نسبت به تشکیل پرونده و پلاکگذاری اقدام کرده اند، سوخت تعلق گیرد.
وی با اشاره به وجود پارهای از مشکلات در اجرای کامل این طرح، افزود: بنابراین در راستای حمایت از بخش کشاورزی برای ۶ ماه اول امسال سهمیه سوخت به طور کامل برای تمامی ادوات کشاورزی اعم پلاک گذاری شده و نشده تحویل داده شد.
سامانه "سدف" با بهرهگیری از استعلامهای الکترونیکی از سایر سازمانهای مرتبط، فرآیند ثبت درخواست، احراز هویت و فعالیت متقاضیان انواع سوخت را تایید می کند.
دارندگان ادوات کشاورزی (تراکتور و کمباین) برای دریافت سوخت مورد نیاز خود میتوانند در سامانه درخواست فرآوردههای نفتی (سدف) ثبت نام کنند.