بجنورد- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: کرونا موجب افت تحصیلی ۱۳ هزار و ۷۲۱ دانش آموز مقطع ابتدایی استان در سال تحصیلی ۱۳۹۹- ۱۴۰۰ شد که حدود ۱۲ هزار نفر آنها در کلاس های جبرانی با عنوان «طرح جبران و تثبیت یادگیری» شرکت کردند.

 مهدی مودی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح به مدت یک ماه  در شهرستان های استان اجرا شد که ۶۳۱ معلم کار تدریس دانش آموزان را برعهده داشتند.

وی گفت: از این تعداد معلم  ۱۲۴نفر نیروی حق التدریس و بقیه بسیج دانشجویی بوده اند.

مودی با اشاره به اینکه اهمیت یادگیری و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در دوره ابتدایی به عنوان پایه ادامه تحصیل آنها است گفت: بیماری کرونا و آموزش مجازی نیاز به جبران و تثبیت یادگیری دانش آموزان بویژه مناطق محروم را افزایش داده است.

ایجاد سه کارگاه ضبط محتوای آموزشی مدارس در خراسان شمالی 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: به منظور تقویت بنیه علمی دانش آموزان سه کارگاه آموزش تخصصی تولید محتوای الکترونیکی در مدارس استان ایجاد شده است که فعالیت این کارگاه ها همزمان با بازگشایی مدارس آغاز می‌شود.

 مودی اظهار داشت: این سه کارگاه در آموزش و پرورش استثنایی استان  و هنرستان‌های عارف و امام خمینی(ره) ایجاد شده است.

وی افزود: تولید محتوای انجام شده در این کارگاه ها در اختیار اداره کل صدا و سیمای استان قرار می گیرد تا برای دانش آموزان روستاهایی که در دریافت محتوای آموزشی در شبکه های ملی مشکل دارند از طریق این رسانه پخش شود.

مودی در ادامه گفت: علاوه بر محتوای الکترونیکی این کارگاه ها محتوای کاغذی نیز تولید می‌شود که مختص ۲۰ درصد دانش آموزانی است که از شبکه شاد محروم هستند.

وی گفت: بیش از ۸۰ راهور آموزشی در سطح استان و ۲ هزار و ۱۲ مدیر آموزشگاه ها را اداره و در امر آموزش ما را همراهی می‌کنند.

مودی اظهار داشت: همچنین عوامل اجرایی و مراقبین سلامت وظیفه توزیع درسنامه که به صورت خودآموز تهیه می‌شود در هفته یکبار بین دانش آموزان عشایری و روستایی توزیع می‌کنند. 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: همزمان با بازگشایی مدارس بستر شبکه شاد نیز با رفع اشکلات رونمایی می‌شود.

وی افزود: سال گذشته استفاده از فضاهای مجازی در امر آموزش با دید مکمل بود اما با تولید محتوا و پیشرفت هایی که در نوع آموزش داشته ایم هم اکنون به عنوان آموزش اصلی نیز محسوب می‌شود.

سال گذشته بیش از ۱۸۰ دانش آموز خراسان شمالی با استفاده از بستر شبکه شاد و برنامه های آموزشی صدا و سیما آموزش دیدند.