امین قصمی روز سهشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: همچنین ۱۰ سایت نمک زدایی جدید نیز به ظرفیت ۴۲ هزار و ۹۰۰ مترمکعب در روز در هرمزگان در دست ساخت است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان اظهارداشت: تعداد سایتهای نمک زدایی استان در سال ۹۴ حدود ۲۴ مورد با ظرفیت ۹۱ هزار مترمکعب در شبانه روز بود که تا پایان سال گذشته این تعداد به ۹۶ سایت با ظرفیت ۵۶۹ هزار مترمکعب در شبانه روز افزایش یافته است.
قصمی ابرازداشت: باتوجه به مشکل کم آبی در استان احداث طرحهای نمک زدایی تاثیر زیادی در تامین نیاز آبی شهرها بویژ شهرهای ساحلی، روستاها و جزایر داشته است.
وی ادامه داد: هم اکنون آبرسانی به مناطق محروم هرمزگان از جمله شــهر جاســک و ۱۲۴روســتای اطراف و همچنین شــهر سردشــت و هشت روســتای شهرســتان بشــاگرد کــه بدون هرگونـه تاسیسات آبی بودنــد از طریــق ســد جگیــن و احــداث تصفیه خانــه آب، تاسیســات ذخیــره و توزیــع آب اجــرا شــده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان ادامه داد: آبرســانی بــه شــهرهای ســوزا، درگهــان و طــولا در قشــم و همچنیــن شــهرهای فارغــان، بیــکاه، زیارتعلــی، ســیریک، هشــتبندی، تخــت و قلعه قاضــی کــه بدون هرگونــه تاسیســات تامیــن، ذخیـره، انتقـال و توزیـع آب بودنـد، جمعیتـی افزون بر ۴۸ هزارنفـر از نعمـت آب شـرب سـالم و بهداشـتی برخــوردار شــدند.
وی اظهارداشت: تامین آب شرب و سرمایه گذاری فراوان در این حوزه به عنوان یکی از محورهای اصلی مدیریت استان بوده است.